Здравейте на всички! Нов съм тук и искам първо да се представя, казвам се Стефан и съм на 16 години, голям фен съм на авиацията и ми е мечта да стана пилот. Та и аз реших да добавя нещо във тази тема: два пъти вече засичам самолет със регистрация BJZ 361(Йордания) да каца на летище София даже имам и архив от разговорите. След като потърсих за него в гугъл разбрах, че всъщност това е самолет, който е засичан многократно на различни летища и че пренася оръжия като тези оръжия ги транспонтира за цитирам "Antigovermental oragnization of Syria". Самолетът е карго и модела му е Ил-76.След като го видях на Флайт радара веднага си пуснах София Tower-a в лив АТЦ успях да разбера накъде ги опътва контролера мисля, че беше по N и после по Браво и там ги чакаше маршалер. След като видях на картата на аеродрума разбрах, че там е правителствена аерогара (смешното беше че объркаха рульожките

).Въпроса ми е възможно ли е да продаваме оръжия на ИДИЛ примерно?И ако е така много лощо говори за нас! А и не скоро излезна статия, че точно това прави България само че оръжията се транспортират по кораби.