Дадох си гласа и искам да дам малко разяснения и да задам малко въпроси:
- Критика: ужасен минус за организаторите на конкурса за хаоса, добре че АТС направи тая модификация на търсачката обаче ако си мислите че някой ще изгледа всички снимки значи вие сте големи наивници

аз изгледах за 45 минути по диагонала снимките до август след това ме заболяха очите и ми писна, сори пичове снимали след това - отварях страниците през 5-10 и ако случайно попадах на нещо го вадех като моя номинация. Мисля си че е крайно време ако искате да имате такива конкурси и за в бъдеще да сложите в формата за качване на снимки и още едно поле в което да става определянето на самолета - лек , цивилен, военен.
После видях няколко абсолютно произволни номинации - примерно да се определя Ка26 като лек летателен апарат е за мен смешно
Видях опропастени от липсата на елементарна обработка прекрасни кадри от които съм сигурен че може да се направи много. Момчета и момичета има достатъчно литература в интернет , просто напишете в гугъл "уроци фотошоп" и четете и експериментирайте
И накрая това с автономинациите е
ама много тъпо и не знам в който и да е конкурс да има такова нещо... виждам че е породено от морето от снимки в които е трудно да се отсее зърното от плявата но въпреки всичко си мисля че това не е редно
Успех в конкурса на всички