Загуби се зад бараките. Отишъл е над морето, обърнал е някъде след Маями Бийч и заприближава много ниско. Най накрая се показа зад дърветата:

Защраках заедно с още няколко фотографа, след 10 секунди вече беше на земята.

Преди 3 години бях правил снимки от покрива на гаража на летището и се виждаше района kъдето щеше да паркира. Влязох в гаража отидох догоре но поради новите строежи всичко сега беше закрито. Излязох от гаража и реших да мина покрай северната част на летището. Там има 10 метрова ограда по протежението, а зад нея хангари. Всичко е с охрана, камери бариери и какво ли не. Видях че един вход беше отворен и реших да си пробвам късмета. Точно след входа и заплашителкните знаци се отива до самата мрежа на летището и зад нея геройски паркирана Мрия-та.

Огромно чудо по размер. До мрежата се бяха събрали десетина човека, всички работещи наоколо с големи сини значки от летището но мен това не ме запритеснява и се присъединих към тях. направих няколко снимки през мрежата. Около самолете имаше голяма тълпа постещачи я вно е важно събитие.

Предполагам че са му направили и воден салют с пожарни. Отзад кацна един 747 за малко комична снимка:

След няколко снимки една леличка реши да се покатери на циментовата част на оградата и някъв пикап веднага изскочи да внесе ред. Аз реших че е време да се изнеса. Разписанието му беше да излети сутринта в 7:30 но както се оказа е излетял в 4:30 така че и да бях отишъл в сутршния трафик щях да ги изпусна. След Санот Доминго следва връщане в Хюстън по нататък не ми е много известно. На път от Санто Доминго до Хюстън мина над Маями и го чух за кратко то радиото на 128.225, после се загуби.