Полетите на SkyEurope през уикедна са много подходящи за разходка до Виена, защото съботния каца във Виена в 10.20 сутринта, а обратния в неделя излита в 16.55 - има почти цели два дни за разходки.
Нищо необичайно на перона в София:
SkyEurope дойдоха с техен си самолет.

Около 60% затоварване:
През целия полет картинката беше подобна:
It's Austiran

Малко снимки на докато рулирахме:
Нещо ми подсказваше, че на другия ден ще летя с този красавец:
Hotel Regina - държа да кажа, че много са се престарали като са му дали 4 звезди. Обслужването и състоянието на стаята не бяха на ниво. С две думи не ходете там:
Ето единственото хубаво нещо на хотела:
За разлика от него другия хотел от Kremslehner Hotels - Royal - обслужването,обстановката и най-вече гледката са съвсем различни:
След като видях това и много други неща:
Не можах да проумея как има толкова ограничени хора като водещата на "4 посоки" по Нова тв, която сравняваше този величествен град със София..................
На връщане за малко да изпусна самолета и за това няма много кадри:
Имаше не повече от 10 свободни места във Fokker-а.

Ето какво се вижда от място 20А:
Тук самолета спря, обясниха ни че ще има "10 минутни деайсинг процедури заради времето". Прозореца стана прекалено мърсен и прибрах апарата.
В заключение SkyEurope са доста добра авиокомпания и се надявам скоро пак да летя с тях до Виена. Екипажите са им доста любезни и няма нито нотка на някакво безпокойство. Мисля, че прекалено рано сме ги отписали. Ако днес ми се налагаше да пътувам дори на същите цени като на Austrian пак бих избрал SkyEurope. Единственото което не успях да видя е това с какво те превъзхождат Wizz air, освен с избора на места в самолета. За мен и двете авиокомпании предлагат в общи линии еднакъв продукт и то доста добър.
КРАЙ.