Пиша този блог, за да споделя с вас приятните си емоции преди, по време и след тези полети

Избрах си точно този билет, защото ме устройваше най-много като час на пристигане, защото отивах в Маастрихт така да се каже по работа и всичко си имаше стриктни срокове за изпълнение...
Още деня преди самия полет ми провървя- вместо очаквания Фокер 70, до София дойде 737-700 и то не за друго, ами защото обедният им полет поради незнайни за мен причини беше отложен и явно се е наложило да използват машина с повечко места за вечерния полет

Дойде време и започнахме да се качваме на красивия Бойнг!
Вътре си е лукс..
Излизаме на полосата:
И излетяхме

Поради ранния час на излитане се получиха красиви цветове на облаците:
Вече сме над облаците!
Кацането в Будапеща беше меко и скучно... за сметка на това полета от Будапеща до Брюксел беше по-интересен пък и кацането си беше доста по-интересно

Престоях час-два на летището и дойде време да се бордваме на Авро-то-
Трябва да кажа, че Brussels Airlines са една доста добра компания от страна на обслужването! Кабинния екипаж беше много любезен, пък и манджата си беше на ниво - топъл обяд състоящ е от омлет с гъби, напитки колкото искаш, хляб и десерт!
Иначе полета беше над облаци през цялото време:
Ето го и кацането- направих видео, защото така най-добре може да се усети начина по който самолета се бореше с атмосферните условия!
http://www.youtube.com/watch?v=soJ8o6MbSx8
Брюкселкото летище е много приятно, и на последния етаж има много хубав ресторант, в който направо имаш чувството че си в Tower-a на летището

Ето един интересен 747 който рулираше след кацане.
В крайната ми дестинация - Маастрихт беше красиво и приятно.Хотела ми беше на летището и снимах кулата:
А самият град е типичен западно-европейски, или по-скоро типично западно-европейско селце с къщи и катедрали, минава и една голяма река с име нещо като Маазе

Навръщане полета ми беше директен до София с България Еър- LZ-FBB и беше на залез слънце и толкова красиво че не исках да губя нито една минута от него и не съм вадил апарата...
Надявам се да ви е харесало