Пускат стадото

Седнах до прозореца зад мен другарката и тя щяла да гледа нещо през прозореца, най вероятн ще пак ще спи. Другите се пръснаха отзад някъде. Нямаше място за якетата горе и ги слагахме по седалките и на тях. Пътуваха много евро - роми, двама бяха до мен с някакави лъскави яката.

Започна сутрешната гимнастика. Стуардесата Гергана беше с 3 вида грим, по думите на приятелката. Сигурно да не я познаят.

Внимание!

Ромите много ги беше шубе от излитането, каква поза са заели все едно ще се блъскаме.

десен завой и хайде към 09

бягаме от изгрева

разменяхме музика през цялото време до Брюксел по гсм-те. Имам най-модерните кючеци и малко рап.

започна кацането, разбира се с лошо време
Махане с крилата
Кацаме а то още тъмно и толкова скапано време с дъжд и вятър. Единият казва - Белгия е тъмна страна и кога ли не е валяло

вече на топло

айде, паднали да цените

Отиваме за билети за автобуса. Взехме ги и чакаме возилото. Българксата работа с закъсненият е характерна и за Белгия дори и повече 40мин закъснение, като чакаме на студ и вятър и бой за места.Пълна лудница. Никакъв ред. Напомнями за автобус 66 от Хладилника за Алеко и без правостоящи

Вече 1 час закъснение стана.

Най сетне в 9:30 се съмна и тръгнахме за Брюксел.

Вътре няма парно, поне да бяхме тръгнали на ски.
шофера как виждаше напред

стигнахме гара sud и хайде на метрото за mini europe i атомиум, но не Hugo Boss

хареса ми това Волво, но било само оптика.

хоп знаменцето

елхичка
[img]http://storage4.album.bg/a14/dscn7968_[img]29e4b[/img]_19838840.jpg[/img]

Предложих на групата да се отиде до евро парламента. Много се дърпаха,но се решиха.

LIVE

хайде по центъра вече..

и в Братислава се чисти така

вече в голямата лудница

по-малко не можаха ли да го направят

една, две бирички от 8-9% алкохол
имало и с 11%:shock:

16:00 часа е и започна да се стъмва.

и хайде вече към гара nord за абтусчето за Айндховен
тъмно е и вече се снима с GSMa, че сапунерата много шум вади

WTC

На гара nord Ми сложили пейки от мрамор, студ голям като седне човек. Тук да не ви е Африка.

и хайде за Айндховен по разписание
цялата магистрала беше осветена до Холандия
Айндхове - голямо спокойствие
жп гарата

хотелчето се намираше точно на центъра на 5мин пеша
веднага започва вечерна разходка

Много готини пъбове,а бирата Bavaria - холанската е уникална. За местните 5 градуса е като лято. Яко се карат колела. НА сутринта чакаме молчето да отвори.

Това да не е за мългата. Някой си мери видимостта пред къщата

хотелчето

егати оградата

На компанията им паднаха батериите. Имах планове да отидя до стадион Филипс и да поснимам на летището.
Ето тука е истината. От пиле млЕко в черната техника. Имаше всички модели на Denon, Harman Kardon, Infinity и любимците ми в домашното кино - ONKYO. Честито на адашчето за 32'Самсунг. Тези хора май не слагат ДДС за разлика от Булгаристан.
стадион Филипс

и най- накрая с автобус 401 към летището и вече замерисва на гориво

За първи път на може да можеш и гледаш като п*ч, без да се обясняваш на разни и мазни.

снимането ставаше от отзи паркинг

някаква странна "вилица"

и се започна снимането

вече с едната ръка се правят снимки със сапунерата, а с другата видео с гсм-а

има тяга

и пак

няма трафик и хайде на вътрешен оглед

към секонд флор с откритата тераса

м/у това странни мивки

може и да е вярно

тази закръглена стъклена преграда м инаподобява такава на FIA изпозвана за пистовите състезание, против летящи гуми

разнообразие

подготовка

всички чакат

follow me to the point of .........

платформа за човек в инвалидна количка

дясната врата е вече отворена

стана време за чекин

Господинчото в коженото яке имаше пистолет в джопа, но не знам къде го сложи в крайна сметка. Беком пак на тераса.

Райани пак

пробвам различни настройки на гсм-а при за тъмните снимки

идва и возилото за София

На тъгъдък за секюрито и бординг. Пак със сваляне на обувките

Ха, като Гретел!

софт за бординг

Една от компанията при пускането на бординга прескочи тези белите и червените ограничители за по напряко, помолиха я мине зад тях.

Пътуването за София бе много приятно, пилотита даваха имената на градовете намиращи се под нас. Кацане по 27. Нещо обаче хората на Swissport бяха позаспали, нямаше сълба и багажа започна да се разтоварва след 10мин.
Компания ни приключва(затваря сергията

п.с. на летището в Аийховен кацна и едно ДЦ10 ил МД11 , но го скриха някъде, може би е бил карго.
някакво рекламно клипче на Airvia