Слава Богу промените в разписанието не засегнаха нашият съботно-неделен полет и на 29.11 сутринта бяхме вече на Т1.
29.11 NE3203
LBSF (09:35) - LOWW (10:20)
BOEING 737-700
OM-NGD
30.11 NЕ3204
LOWW (16:55) - LBSF (19:30)
BOEING 737-700
OM-NGJ
По разбираеми причини (часът на полета и локацията на изход А49 на Терминал 1 на Швехат) от връщането снимки няма

Та така... Като начало искам да изкажа изключително доброто впечатление, което ми направи Sky Europe.
Check-in отвори навреме и първото положително нещо при тях е фактът, че всеки получава място в самолета. В нашият случай 17A,B,C.
Самолетът пристигна от Виена точно в 09:05 и след малко започна бординга. Второто нещо, което ми направи положително впечатление беше разстоянието между седалките в сравнение с други НТА, съчетано с коженият салон и пътуването ми беше доста по-приятно от Airbus-а на EasyJet.
Ето какво се виждаше от прозореца:
В737 на Bulgaria air:

SX-DIZ BAe146 на Astra:

VQ-BBN Tatarstan B737 (това е бившият???):

Последва запуск, скоростно рулиране до изпълнителния на 09 и up, up and away...
180-градусов ляв завой разкри тази гледка към Витоша:

Сериозна облачност през целия полет като на моменти достигаше почти до нашето полетно ниво:

През цялото време осезателна турболенция. Ниска облачност и мъгла на захода. Кацнахме по RWY11 като земята се видя на около 300 метра преди прага на полосата.
Спойлери и реверс:

Ето част от трафика на Швехат:
Airbus на Air Berlin:

A320 Niki:

...и новият Т2, доминиран от Austrian:

Тук се виждат JAT и Vueling:

А ето и нещо наистина интересно - А310 на ТАРОМ:

Тук е територия на SkyEurope:

А ето го и нашият красавец:

Напазарувахме добре и в неделя следобед беше време да си тръгваме. Местата ни този път бяха 7D,E,F - разминахме се замалко с редичката без прозорци

Както вече споменах, прозорците при нашият изход гледаха в прозорците на останалата част от терминала

Ето и единствената снимка от връщането:
B763 Austrian/Star Alliance:

Съвсем малко след това се стъмни. Излетяхме по RWY16. Този път полета беше спокоен, а най-хубавото беше, че при гъстата мъгла в София успяхме да кацнем 5мин. преди планираното време

Надявам се да ви е било интересно!
Въпроси и коментари - тук!