Първо прекръстих този trip рипорт, тъй като мисля тук да слагам всички ей такива разходки по вътрешните линии... Дано скоро и нещо по екзотично излезе... Русе, Горна...
Малка задачка в Бургас ме поведе на път, реших отиването да е с лудото куче за малко цвят...
Благодаря на Насо за бързата реакция...
Ето го и пътуването...
Пристигам на летище Пловдив. Полета пристигащ от Копенхаген е с малко закъснение, което наваксахме. Пълен, половината слязоха в Пловдив, другата половина в Бургас.
Лудото куче е единствения самолет, но пак ни обърнаха страхотно внимание. Екипа на летище Пловдив е страхотен и много любезен... Пътуваме аз и майка с дете (от разговорите им разбирам че тати е пилот в компанията, как изглежда пилота и други подробности, които няма да издавам)...
Докато чакаме позакъсняващото МД, посрещачите роптаят... Егати летището информационното табло не работи, едва го намерихме...

Информационното табло за пристигащи не работеше, но за излитащи да... А на летище Пловдив знаят какво е реклама, има и wifi :

Не само екраните, но и бордните карти и чекин системата са същите като във Варна. Колежките любезно ми я показаха...

Мд-то дойде... LZ-LDK "Тати каза че тоя вози най-хубаво"...

Новия терминал, които ми се вижда познат... Защо ли?

Излитаме с рязък завои вляво... Такова излитане отдавна не бях имал, яко кеф...
Кое е това летище?

Landing Bourgas, извинявам се за качеството...

Летище Бургас...

Полета с Бг ер е приключение както винаги...
Наземния personal на Бургас е много любезен...
Летим с бял АТР (почти се изненадах)... 18 души и само една стюардеса... (икономисъли са някои лев)
Няколко чужденци... Графа и един зеленчуков бос, автор на подвиквания към стюардесата от сорта на "Е, тея що ги увихте с перденцето шо са направили", "А за да летим и аз бизнес класа, що требва да се направи", "А на оная като и звънна за билет шо да и кажа" и "А са за натам кога има полет"...
Неизменния кроасан присъства, но кафето е сервирано с широка усмивка, достави ми удоволствие в 6 сутринта...
CSA - Sofia :

Засега толкоз скоро пак...