Здравейте отново! Много промени имаше в моите планове. Първо, мислехме да отидем през Януари във Франкфурт, а през Февруари - във Кьолн, но после обърнахме месеците. После реших връщането от Кьолн да е през Франкфурт, но последно се върнах с Germanwings до София на определената дата, така че:
Outward flight Sofia (SOF) to Cologne-Bonn (CGN)
Mon, 14 Jan 08 14:55 - 16:30 (02:35) Flight 4U 791
Return flight Cologne-Bonn (CGN) to Sofia (SOF)
Sun, 20 Jan 08 08:40 - 12:15 (02:35) Flight 4U 790
Mon, 14 Jan 08 14:55 - 16:30 (02:35) Flight 4U 791
Искам да се извиня, че се забавих с блога, ама снимките също доста се забавиха...

Падна ни се доста ново попълнение на Germanwings - А319 със два аварийни изхода.

До нас приготвяха полета на Россия за Петербург-Пулково със Ту-154.

Навалица от хора за Петербург

Ето няколко снимки от салона:

Удобни седалки със надписи Germanwings:

Kaчиха се и последните, затворихме врати и последва посипване на течност против замръзване, предполагам

Видео от излитането от София има, но като първо видео от излитане не забелязах, че снимам видеото със фотоапарата обърнат със дългата страна по вертикала, за което съжалявам

А ето какво се виждаше във въздуха:

Минаха с количката, но тъй като не бях гладен реших да си взема модел на самолетче А319 на Germanwings, откоето много съм доволен....

Ето на снижение към Кьолн:

Кацането беше меко като изключим, че thrust reverse-ът (ако така се пише

Sun, 20 Jan 08 08:40 - 12:15 (02:35) Flight 4U 790
Час и половина преди полета отидохме на летището в Кьолн. Чек-ин и т.н. по стандартната процедура. Беше рано и ми се спеше. Мястото ми беше зад крилото на самолета, който отново беше А319 с два аварийни изхода. Преди това пътуване не бях се возил с такава машина, но много ми хареса.
Моя самолет:

"Братче"

Товарят багажите:

Имаше бая Germanwings самолети!

И този път има видео от излитането УСПЕШНО

Гледки от прозореца:

"Приятна" гледка за пръв-път-идващите в България

Кацането пак го заснех наобратно, но го разбрах , чак когато гледах снимките на компютъра

Eдно момиче снима също самолета, така че си помислих "поне лудите тук са двама

Полетът на Луфти в сряда, с който щях да се върна, ако бях отишъл до Франкфурт беше със Airbus A300-600! Колко лошо, че го изпуснах. Нищо де, нали и през февруари ще ходя с Луфти до Франкфурт, може да ми излезе късметът поне за А321. Очаквайте и блог за пътуването ми до там.
Надявам се да съм се реванширал за предишния и доста неуспешен блог. За всякакви въпроси, коментари, забележки (биха били добре дошли) ме питайте в темата. Чао засега!