PHL-DEN-PHL

PHL-DEN-PHL

Мнениеот PHL » 05 Мар 2008 08:23

Ето ме и мен.
Мини ваканция за 1 седмица из планините на Колорадо за малко ски. Полетът го букнах отдавна, очаквайки да се задръсти покрай скиорските ваканции. Затова беше 385 USD, предполагам.

PHL-DEN
Feb. 17
United Airlines
Boeing 757-200

Появихме се на летището рано-рано, но изненадващо имаше бая хора. За първи път използвах curb-side check-in – Слизаш от колата и направо си даваш багажа на едни иначе тъмни субекти, но общителни. За два долара на чанта, поне на мен си струва пред чакане поне час. Качихме се на самолета, мисля че мястото ми беше 17F, доста назад, но тези райони се пълнят по-бавно и аз се уредих с празно място до мен. Самолетът беше в малко окаяно състояние, не мръсен, но определено използван. Явно от по-остарелите 757. Понейе е 7 сутринта и ме мързи има само грозни снимки направени с телефона:
Изображение
Изображение
Излетяхме дълго и плавно, и се издигнахме над Филаделфия. След което аз, разбира се, заспах.
Събудих се над Денвър, кацнахме някак набързо, як реверс, и се закотвихме на терминал 2. Полет около 4 часа. Самото летище не ми направи особено впечатление, освен за отделната лента за багаж, предназначена само за ски. Взехме колата от Hertz.

DEN-PHL
Feb. 24
United Airlines
Airbus A320

На връщане полетът беше доста по-късно. Този път по-новичък 320 запълнен 100%. Бяхме паркирани до този 777, направление Сан Франциско:
Изображение
А нас ни чакаше този:
Изображение
В DEN има главно United и Frontier:
Изображение
Изглежда имаше доста хора останали на летиштето, защото ни предлагаха да си дадем местата за следващия полет (утре), срещу храна, хотел и безплатен двупосочен билет. Аз се позамислих, ама нали работа, пък и не бях взел един ден отпуска. Излетяхме навреме, по точно се изтреляхме. Този път не спах, а зяпах през прозореца. Песоналът беше ОК по принцип. Не бяха груби, но някак си забързани, сякаш си изпускаха сериала, за да ни разнасят напитки. Капитанът, явно от някоя латиноска държава, сякаш нарочно говореше с един такъв неразбираемо тежък акцент, хората сериозно започнаха да се споглеждат. Полетът мина леко, някъде над вирджиния или мериленд въпросният мексиканец (предполагам) намали чувствително скоростта и така гладко и полека без сериозни спирачки се приземихме. Доста професионално кацане, лично мнение (не, че някой американец ще реши да ръкопляска.) Полет около 3:30.
Подминахме един ERJ170:
Изображение

После 321:

Изображение
И така, общо взето, приятно прекарване.
Аватар
PHL
спотър

Мнениеот pepsii » 11 Мар 2008 12:29

Аватар
pepsii
супер спотър