Та така, станахме рано и без трафик бяхме на летището за около 20 минути. Паркирахме на покрива и оставихме колата да почине следващите 6 дни. Оттам се видя Терминал С, изцяло използван от US Airways (както и B, F, A-West):

Един ERJ кацаше, а United седеше на D:

Откриваше се интересна гледка към града, с новия 300-метров Comcast Center (с плоския покрив)

Имах около час да се мотая, закотвих се накрая на D и зазяпах самолети:

Този А319 на US носи Carolina Panthers от NFL

Дойде и нашия:

Качихме се на -700, беше бая пълно, със сигурност нямаше празно място, което не обясняваше защо канселират този полет. Интересното за Airtran - води се НТА, но има бизнес класа и прочие, тоест по нищо не се различава от пътуване с Делта например. Полета беше около 2:30, як реверс на кацане, което ме задоволи и пристигнахме. Да отбележа, няма филм, но поне дават слушалки с безплатно сателитно радио. Покрай събиране на багаж, наемане на кола, и т.н. не остана време за снимане, но кой знае какво не се случваше.
След седмица цапане из басейни, малка разходка до Маями, се отправихме обратно към летището

Подминахме карго терминала

Разни Делти по перона

Нашия

В далечината (бая голяма) се мъдреше по-интересната Spirit, след която снимка батериите на фотоапарата свършиха.

След кратък полет (пак натъпкан) кацнахме плавно и леко в Атланта. За пръв път се возех на 717, и седях малко назад, снимка с телефона:

Бая шумна птица ако питате мен, пък и определено по-неудобна от 737NG от първия полет. На ATL беше празно, тъмно и мръсно. Имаше време за сандвич и пак, на следващия 717. Атланта е хъба на Aitran и на терминала бяха наредени поне десет 717 тръгваши към различни дестинации точно когато ние потегляхме, така че се получи дълга опашка. Както казах беше тъмно, а прозореца ми - мръсен, така че не изпуснах да снимам кой знае какво, освен този ATL Staple:

както и един DC-10 на World.
Както и да е. Излетяхме и аз заспах. Кацнахме към 1 през ноща, да спомена натоварването беше около 40%
За последно, това е закуска, обяд, и вечеря на полетите на Aitran: