Като организатор на това пътуване с България ер ще добавя още:
1. Точната фраза с ясно изразена писклива интонация на служителката по телефона не беше: "ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ, АЗ НЕ СЪМ ПЪТУВАЛА БИЗНЕС КЛАСА.", а
"МА ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ, АЗ НЕ СЪМ ПЪТУВАЛА БИЗНЕС КЛАСА."2. Учтивите служители на чек-ин ни дадоха места на 18 ред, защото беше предвиден да лети LZ-HBZ (от блога на Виктор до Варна). Когато отидох да седна на място 18С видях, че самолета има само 17 реда. На въпроса ми къде да седна, стюардесата каза: "Където искате!". После ме попита къде е проблема, а аз и обясних, че досега не бях попадал на такова нещо и при другите авиокомпании не е така.
3. Пак на чек-ин на моя въпрос, защо самолета закъснява, отговора беше: НЕ ЗНАЕМ.
4. Обявяването на бординга беше нещо от рода на: "Айде тези за Варна да идват."
5. LZ-HBB има страхотна бизнес класа, но не работят тези неща от горе за въздуха.
6. Полета Варна-София също имаше закъснение, един пътник го докараха с отделен автобус.
7. На летище Варна правят бюро информация до изходите за самолетите. Браво.
8. LZ-BOP има кожени седалки по 6 наред за бизнес класата и е много по удобен от LZ-FBA
9. Докато чакахме да ни качат в боинга една жена се наслуша на нашите приказки за авиация и тя като ги подбра
как може да обявяват един кроасан за лека вечеря(Същия кроасан сутринта го бяха обявили за закуска). Младия стюард не загуби присъствие на духа и мило я попита: "НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПРИЕМЕТЕ ТОЗИ КРОАСАН КАТО ЛЕКА ВЕЧЕРЯ." Голям смях падна в предната част на самолета
10. НЕ си правете регистрация във FlyFB, тези полети не носят никакви точки. Разправията е пълна - измислят си условия. Даже ми трият точки........
11. По-жалка гледка от това някакви служителки да ти обясняват, сам да си гледаш в Амадеуса, като толкова знаеш и цитирам "МА ВИЕ ИМ ГО КАЖЕТЕ ТОВА НА ШЕФОВЕТЕ, ЩО НАС НИ ЗАНИМАВАТЕ!". Тоест вината не е в нас, от нас нищо не зависи, ние не знаем какво правят другите..... Никой не е виновен за нищо. Как комуникират по между си тези хора. Знаят ли, изобщо какво работят?
12. Днес ме изкараха, че аз съм им виновен за нещо. Сърдити от това, че се разправям за дето са ми изтрили точките. Няма извинения, а само приказки от рода, че аз нищо не разбирам........
Изводите са за Вас.