Констанца се оказа голям град, поне като съдя по това, че имаше 2 магазина Метро. Летището е от северната страна на града и не е много популярно сред местните, някои от които се чудеха за кое летище питам. По това време нямаше друг полет и не се виждаше друг самолет наоколо, освен този на Райънер, който дойде около 1 час преди времето на нашия полет. Оставихме колата на произвола на съдбата и поехме.
Нямаше блъсканица, а и самолетът беше затоварен на около 50%
След час и нещо полет започнахме да летим успоредно на италианския бряг в посока север. След това направихме ляв завой, мнахме южно от летището на Болоня, два завоя на 90 градуса и твърдо кацане, характерно за полетите на Райънер.
Разстоянието от летището до града не е голямо (около 5 км.), но билетът за автобус струва 5 евро.
На другата сутрин с влак се отправихме за Венеция. Растоянието е около 160 км., цената е 8 - 9 евро. Крайната гара е на самия остров.
Тук някой би трябвало да е живял 200 години

На другия ден хванахме влака за Тревизо. 20 минути пътуване, 2-3 евро. От ЖП гарата в Тревизо до летището има градски автобус, цената е около 2 евро. Тук полетът беше пълен. В самолета беше разрешено използването на мобилни телефони, с изключение на времето около излитане и кацане.
При кацане на Чампино препоръчвам сядане от дясната страна, често се минава над Рим и гледката е меко казано добра.
Ватикана:
Пантеона:
Колизеума:
Кацаме:
Един Райънджет без вертикален стабилизатор (EI-DYG). Сблъскал се е с птици при кацане.
На заден план флотата за борба с пожари:
Излизаме от летището и мяркаме автобус, който се кани да потегли. Другите се качват, а аз купувам билети от един негър - италианец. След като взех билети за всеки случай го питам дали автобусът наистина е за Рим - Термини. На секундата той ми изстрелва разтревожено: Наполи! Аз се хващам, а той се хили неудъжимо и ми вика, че се шегува.
Отстрелвам един дребен докато чакаме обратния полет за Тревизо:
Пилотът ускорява за излитане още докато напуска рульожката. Кацането в Тревизо е най-мекото което ми се е случвало с Райънер.
На другия ден се връщаме в Болоня. Има време за разходка, има какво да се види:
Пак сме на летището.
За разлика от полета на идване, този на връщане е пълен.
Излизаме на пистата:
Това определено е глава на лъв или небесен дракон:
Минаваме над Букурещ. Виждат се двете летища:
Дунав, остават 10 минути до кацане:
Вече сме на твърда, макар и все още не на родната земя.
Единият пилот е същият, който ни закара до Болоня. И както тогава, така и сега, веднага след като машината спира излиза да бъбри със стюардите.
На паспортната проверка виждам, че служителят си е отбелязвал от каква националност са пасажерите, които обслужва. Камара румънци, наполовина по-малко италианци и само ние българи. Други няма.
Колата ни очаква където и както сме я оставили. Паркингът не е платен.
Препоръчвам полетите на Райънер от Констанца на живеещите във Варна, Добрич, Шумен, Силистра и т.н. Седмичната румънска винетка е 6 евро.
Два от полетите подраниха с пристигането (Румънските), а другите два закъсняха с не повече от 5-10 минути (вътрешните в Италия) и съответно нямаше тържествен сигнал и хвалбата, че бият всяка друга европейска авиокомпания по навременни пристигания.