Това пътуване е второто ми за тази година, също така е второто ми качване зад борда!

На 10.11.2009година ми се отвори една стархотна възможност да се поразходя за рожденият ми ден в Амстердам...

полет FB 461
тип самолет Airbus A319-112
регистрация LZ-FBA
излитане София, Враждебна Т2; 7:00
кацане Амстердам, Скипхол; 8:45
полетно време 2.45мин.

Естествено терминалат, беше пуст...

Замислих се малко и осъзнах, че също така не беше излишно да поспя още малко, защото още не бяха отворили гишето ни. Поразходих се из магазинчетата (имаше само два отворени магазина) поразгледах из терминалът, и дойде време да си чекираме багажа! Тези пред мен само ми се пречкаха

Интересна реклама на Siemens

Разписание Заминаващи

Качихме се горе и там спеше LZ-FBC

Мръснички прозорци

Състезатели

Дойде време да се влизаме в ръкава

Нищо обичайно.. любезни стюардеси. Екипажът се състоеше от 1 стюард и 2 стюардеси. Излитаме по 27
http://www.youtube.com/watch?v=nwPU_RIg-tk
Красиви гледки след излитане. Хванахме точния час точно в 7:00 PM и 2секунди излетяхме!

Bernard Moscheni

Летяхме, летяхме и 17минути след излитане ни поднесоха типичната закуска...

Дунав

Уинглетите ни (не съм сигурен, че се казва така)

Салонът по време на полет. Според моя преценка затовареността, беше около 65-70%, а в бизнеса имаше 3 човека

Зачетох се в списанието

Кое летище е това на 50минути от Амстердам?

Също така, този град?

Започнахме снижение над Айнховен

И кацането, беше доста твърдо.

http://www.youtube.com/watch?v=wVUnGTkoPOA
Е сега познайте кой е този любезен красавец, който ни изчака?

Boeing 747-400 ASIA на KLM а зад него братчето му. В небето се издига Boeing 737 - 800 за Копенхаген

Две 767-мици на делта и два A330 KLM

Много се извинявам за следващите снимки, защото са доста размацани! Рулираме по моста над магистралата А9 (от тук съм минавал с кола)

Тези са най често срещаните на Скипхол 747-400 АСИА на КЛМ

Boeing 777-200ER на Singapore Airlines

PH-BFH

Контролна кула Schiphol

The flying Ditchman, а отзаде опашка на 757 Delta

Malaysia Airlines, Delta Airlines, KLM, KLM, KLM, KLM

Едни от любимците ми...

Трансавиа

Паркирахме до този, ако мога да го нарека един доста добър стар Познайник...

И на D28

Веднага започнаха да изкарват багажите

Абсолютно всички, започнаха да си включват телефоните и се блъскаха, при предположение, че още не бяха вкарали, дори ръкава!

Преди излизане една мутра блъсна стюардесата от бързане, и на всичкото от горe не каза дори чао лек ден или Dui Dui на холандски

Носленцето ни...

Baggage Hall

Вече сме на паспортния контрол

Минахме проверките и отидохме за бъгажа. Чакаме, чакаме всички и лентата спря... зачудихме се какво става те съобщиха, че се е развалила и ще се наложи да изчакаме около 45минути за да я оправят. Така де, чакахме 1.45минути и тогава тръгна. Ето една снимка от там.

Тръгнахме и поцъках малко приятно гледане...

Ето и последна снимка от летището.

Оценка на полета 4/5 заради турболенцията
От сайта http://www.snimka.bg качеството спада. Незнам, защо. (не искам да съдя) Е това беше! Надявам се да ви е харесало поне маничко. Искам да изявя специялни благодарения на peppsi, DREAMLINER, toni и marilyn... очаквайте връщането ще го пусна скоро, когато има време

100% съм допуснал някаква грешка извинявам се...!

Чао от мен за сега колеги...
Поздрави за целия екип,
747klm