Около половин час преди началото бях навън, надвечер около 5;30 вечерта и ритах малко топка. В един момент погледнах нагоре и нещо ми блесна на голяма височина. камерата беше до ме е вдигнах да шракна. какво да видя, KC-135 зарежда F-15! За съжаление малко преди това бях снимал с камерата едни черни гарвани и нямах време да пренаглася нищо. Ето каква болезнена за очите снимка излезе:

После се поразгледах за да видя ще има ли нещо друго интересно. Слънцето беше ниско вече, на камерата 200мм обектив +1.7 телеконвертор. Изви се хеликоптер на преговата охрана високо и далече. тях съм ги снимал много пъти

После над стадиона някъде танкера направи няколко кръга и стръмни завоя

в моя обектив излезе на практика като една точка. 5 минути по късно в далечината се показа току що излетелия 747 на бритиш за лондон. направи една дъка и както го гледах зад него се стърелна патрулния Ф-15. Ако се вгледа човек се вижда зад задните крилца

Друго кой знае колко интересно не хванах опсвен четворката изтребители които минаха над стадиона след химна. Те бяха доста по наблизо над мен и се хванаха добре в кадър макап и в полумрак