Единственото неудобство е часа на излитане, особенно когато не идваш от Бургас, а например, както в моя случай от Слънчев Бряг!
Wednesday, July 19, 2010
Departure: 05:00 Burgas, Bulgaria - Burgas
Arrival: 06:30 Sofia, Bulgaria - Sofia, terminal 2 Note: includes 1 technical stop(s)
Price: 33.00 BGN

Екраните на Летище Бургас са по нови от тези на Софииското, но мен столичните повече ми харесват

След бърза проверка разбрах че на ден на бургаското летище кацат по 90-100 самолета, а сигурно и по толкова и излитат, как ли се чекират толкова пътници само на тези 6-7 гишета?!

Ето и част от излитащите самолети тази сутрин

Познайте на коя авиокомпания е този бял самолет?!

Сутрешен трафик...

Започна бординга за Дюселдорф и Биллунд

Наскоро са открили МакДоналдс,прилича на палатка, продават само 3 сандвича, от които най-евтиният е 3.00 лв-Мактост

След още няколко минути, самолетът за Биллунд потегля

Време и за бординга за Варна и София

Това наистина е един от най-любимите ми самолети.

Подготовка преди тръгване...

Този надпис изглежда доста стряскащо!...

Новото лого на България ер е доста добро, да се надяваме да се задържи по дълго от предишните.

Bulgarian air charter преди нас...

Малко след излитане за Варна се открива прекрасна гледка-Несебър, Слънчев Бряг и Свети Влас

Затовареността от Бургас до Варна беше към 60%-70%, след качването на пътниците във Варна се покачи на около 97%-99%

След 20 минути престой продължаваме към София

Вече във въздуха...

Кроасана вече не е от 30ст., а от 50ст.!

Кафето е доста икономично,но е добре за 40 минутен полет

Кацане на Летище София

Полет от Скопие

Крайното ми впечатление е доста добро. България ер са подобрили обслужването, отношението към пътниците и естествето са загърбили старите ATR. И двете кацания и излитания бяха много добри. С удоволствие ще летя отново с България ер.
Надявам се да ви е харесал краткия ми разказ!