Това пътуване беше по маршрут SOF-FRA-DUS-MUC-SOF и го осъществих в рамките на 16часа вчера 22.11.2010.
Пътуването беше служебно и поради едно своеобразно и неконтролирано стечение на разнопосочни обстоятелства, нямах възможност за директен полет, тъй като единственият е след обяд.
Ранна сутрин (или малко след "потайна доба") на летище София. Самолет, който имах възможност да коментирам с "колеги" в последно време.
D-AECD Embraer ERJ190-100LR Lufthansa Cityline

Вървя си аз по ръкава, отминавам едни "лели", които ми се хилят насреща непредизвикано и дуднат по ябанджийски. Естествено ги отминавам с достойнство, но "ръкава" някак си се заобли. Още няколко крачки и осъзнавам, че вече съм в самолета. Ма тoй си е един коридор със седалки! Снимката е от 28F (28 като на А320!)

Полетът минава по тъмно и няма какво да правя, освен да дремя. Кацането беше съпроводено с едно особено люшкане, което не можах да си обясня с тихото време във FRA.
Ето малко нагледен материал от FRA.
C-FIVM B777-333(ER) Air Canada:

? B747 National Airlines:

? B777 Thai Cargo

D-AIQS A320-211 ме пренася от FRA до DUS
Пожарен автомобил:

Три снимки от "вътрешността" на терминала:

TC-SNL B737-86N Sun Express с една по-шарена ливрея:

? А320 Azerbaijan Airlines придвижващ се с "помощ от приятел"

D-AILE A319-114 и съм в MUC.
B777 на ANA

Тук се вижда и зловещата сянка на снимащия,
D-AIRX A321-131 Retro Jet на Lufthansa

Полетът към SOF
D-AIZA A320-214 Нов самолет (от 20.11.2009)

Времето беше мрачно, неподходящо за снимки и това се вижда от качеството на материала, но все пак, моился че става ясно за какво иде реч.