В началото на 2009 г. когато за първи път попаднах на летище Пловдив видях основите на новия терминал, а през месец август същата година новият терминал вече беше готов и от него направих полет Пловдив-Бургас (огромна благодарност на atzah за този полет). Само след една година присъствах на на пресконференцията по повод откриването на линията Пловдив-Лондон. Не закъсня и добрата новина за отриването на втора линия до Пловдив. Наистина е впечатляващо това как за толкова кратко време се случиха толкова хубави събития. За мен летище Пловдив е доказателството, че в България могат да стават наистина хубави неща. От голямо значение и факта, че се развива нещо което е извън София. Немога да скрия симпатиите си към това летище и хората, които работят за него. Ентусиазмът им е заразителен. От моя вече не толкова скромен опит като пътник определено мога да заявя, че това е най-доброто летище в България. Благодарение на всичко това, след близо 2 години от първия ми полет от летище Пловдив имах удоволствието да летя от летище Пловдив отново и то на откриването на линията на Ryanair до Бергамо.

Групата изпращачи:

Ценен кадър(и) :

Главния герой идва:

Пожеланието ми от този блог : viewtopic.php?f=2&t=3150 се сбъдна

Sat, 07/May/2011
Flight 4414 10:38-11:37
From Plovdiv(PDV) to Milan(Bergamo)(BGY)

Класическа музика за посрещане.

Затоварване: 70-80%
Поздрав за Big G:

Само на 15 минути от Пловдив:

Пловдив е на картата

Последва обичайната тържествена музика за това, че полета е на време. След пет полета с Ryanair немога да не се съглася с гордото им собщение, че те са авиокомпанията с най-ниски цени и полетите са им на време.

Благодаря на всички отговорни за този полет и линия. Пожелавам на летище Пловдив още много редновни линии.
Очаквам коментари.