Страница 1 от 2

ХакАтак

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:14
от slice
Уважаеми поребители,
Кои сме ние? Хора млади, интелигентни, жадни за знания, които градят за разлика от повечето българи, които се чувстват по-горди когато рушат. За една година създадохме сайт и форум чисти от гнилотата на политиката, отношенията Изток-Запад, личните конфликти, секса, шоубизнеса и т.н. Създадохме един префесионален форум, който е на толкова висконо ниво, че повечето "авиофенове" дори не могат да се качат. Знам, ще кажете - тоя пък за какво се мисли! Ми кажете го, не ми пука.
Уви на някой на му хареса това, че градим... не му хареса това, че знаем.... Някой изкара комплексите си породени от пъпчивото лице, глупавия характер или малката пишка.... някой истински българин реши да ни затрие.
Използвайки експлойт във phpBB версия 2.0.10, този палавник се е добрал до паролата за базата данни на форума и със замаха на истински творец е разрушил всичко, градено толкова дълго.
Не се е сетил, обаче, че ние не сме толкова балами, че нас не може да ни затрие толкова лесно и след около 500 МБ трансфер между моя компютър и сървъра и една горе долу некачествена от гледна точка на съня нощ, ви връщам форума такъв какъвто е бил на 06.01.2005 г., за да пробължим да градим, въпреки комплексите на този човек.
А на него мога да кажа следното. Няма да те търся кой си, въпреки, че имам ip адреса ти. Не ме интересуващ. Само ме научи, че колкото и безобидна дейност да извършва човек в тази страна все някой ще се опита да му направи сечено. Само искам от теб да се замислиш... Наистина ли си горд с това което направи? Даде ли ти някакво душевно успокоение? А сега, когато знаеш, че си се провалил? Как се чувстваш? Всичко което успя да затриеш са десетина поста....

Бог да пази всички останали!

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:17
от slice
При възстановяването на базата данни са се загубили наполовина текстовете на темите... ще помоля всеки да се опита колкото може да възстанови заглавията на темите пуснати от него... Поне на тези, които са все още актуални

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:19
от Toni
Жалка работа и избиване на комплекси:)

Потребителят "ze3lock" се е регистрирал през 1970.....предполагам, че това е дело на същото лице.

Slice, напълно те подкрепям и ще се опитам да възстановя каквото мога.

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:24
от Toni
Случила се е случка и с имената на част от потребителите:

Бордният е "бор", а Скипаджията е "ски"

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:25
от slice
явно има проблем и с потребителсите имена... бордния го изкарва бор... трагичкот е че в случая не мога да направя нищо... поне засега

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:26
от борден
Да. :?
Тоя дрисльо обаче въобще не ни интересува. Продължаваме напред! :P

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:27
от борден
Ако трябва - мога и да се регистрирам наново. Макар че какво му е на "бор"? :lol:

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:27
от slice
така... пуснах възможността всеки да може да си променя името и ще я запазя така докато изчезнат проблемите... борден - сменяй :)

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:34
от борден
Готово. Благодаря.

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:50
от борден
Аз оправих имената на всички теми, пуснати от мен.
Призовавам и другите потребители да отделят малко време за това...

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 12:50
от slice
Потребителите, които имат имена на кирлица трябва да проверят в списъка с потребителите какво е "съкратеното" им име и да се логнат с него. След това от профила могат да го сменят на старото!

http://bgspotters.net/forum/profile.php ... ditprofile

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 13:11
от Stoyan
За мен е супер непонятно и тъпо някакво жалко подобие на човек да се опитва да прави мръсно, и при това неуспешно, на хора, които предполагам нищо не са му направили!!!
Какъв е стимула за това???

Смотаното си желание да прави гадно ли е причината или може би липсата на внимание, защото ако е 2-то уверявам те скъпи хакер няма да го получиш тук!

И накрая имам новогодишно пожелание към теб.
Нека всичките ти жалки опити се провалят!

С много, много обич и уважение,
Стоян

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 17:16
от Делян
Развалил е и търсачката! Не работи!

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 17:20
от slice
да... търсачката можеше да се оправи, но нейният бекъп беше 18МБ текство документ, който просто не можах да кача отново поради 300 секунден таймаут на сървъра...
съжалявам

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2005 20:08
от ATC
ей на такива ламерчета им троша главите зарадаи безмисляните действия