Права за използване на снимките на BGSpotters.net

Тук ни питайте, критикувайте и хвалете!

Права за използване на снимките на BGSpotters.net

Мнениеот slice » 27 Май 2005 13:19

Правата Ви за ползване на снимките от базата данни на BGSpotters.net са ограничени. Вие може да разглеждате снимките или да ги поставяте като тапет на вашия десктоп. Тези снимки не могат да бъдат разпорсотранявани, копирани, оразмерявани или променяни по какъвто и да е начин без разрешение на фотографа. Снимките не могат да се използват с комерсиална цел под никакъв предтекст. Всички права запазени.

Ако имате желание да използвате някоя от снимките на BGSpotters.net, трябва да се свържете с фотографа за неговото разрешение. Преди това обаче ни информирайте за намеренията си като подадете заявка за ползване на снимката на photos@bgspotters.net. В отговор ние ще ви изпратим email адрес-а на фотографа и ще го предупредим за желанието ви да използвате негова снимка.

По смисъла на чл. 36 от закона за авторското право и сродните му права, BGSpotters.net притежава неизключителните права върху всички публикувани снимки, като удостоверява това с черна копирайт лента. Ако получите разрешение от автора, да използвате някоя снимка можете да използвате тази от BGSpotters.net, но преди това ни информирайте, за да няма недоразумения, тъй като ние строго следим спазването на авторските права върху всички снимки.
Аватар
slice
член на екипажа
 
Мнения: 1976
Регистриран на: 12 Дек 2003 18:49
Местоположение: София

Назад към Сайтът

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron