Спотинг във Франкфурт и Мюнхен

Спотинг във Франкфурт и Мюнхен

Мнениеот vihren » 06 Ное 2007 20:11

Предстои ми пътуване до Германия имам два часа престой във Франкфурт, на връщане правя прикачване в Мюнхен. Дали ще имам възможност да поснимам или ще ме арестуват на момента и изобщо да не си и помислям да го вадя (фотоапарата) ?? :D До сега не съм пътувал със самолет (иначе съм се возил доста през доброто старо време на аероклубовете, даже съм карал безмоторен и Ан-2). Ще съм благодарен за малко инфо къде може и къде не бива да си навирам фотоапарата. Пътуването е служебно и не бива да си навличам неприятности.
Flying is highly addictive. Don't start!
vihren
спотър

Мнениеот Chavdar » 06 Ное 2007 20:28

Във Франкфурт имаше тераса за спотинг, невероятно място и аз като теб имах 3 часа престой и си прекарах там чудесно, но мисля от година е затворена поради някакъв ремонт, иначе вече като си минал паспортният контрол или контрола по сигурноста самото летище е добре остъклено и отам самолетите се виждат близко и перфектно. А за два часа престой няма да ти стигне времето да излизаш извън терминала и да търсиш там места за спотинг.Сигурен съм ,че ще се нагледаш на големи самолети особенно ако хванеш момента за такъв трафик. :wink:
Chavdar
супер спотър

Мнениеот vihren » 06 Ное 2007 20:38

Точно за тераса или помещение с добра видимост се надявам, и някой полицай да не се разсърди че снимам :). Иначе е ясно че няма да има време за обикаляне, до колкото знам Франкфурт е най-голямото летище в Европа.
vihren
спотър

Мнениеот tu-134 » 06 Ное 2007 22:39

Аватар
tu-134
супер спотър

Мнениеот harrier » 07 Ное 2007 14:01

Във Франкфурт и двете тераси са затворени. На Т1 Lufthansa правят някакви помещения за бизнес-пасажерите си. Т2 е затворена от събражения за сигурност вече над 5 години май. Единственият начин е да се обикаля около летището. За 2 часа престой обаче едва ли ще можеш да заснемеш много ако тръгнеш да обикаляш, защото разстоянията са големи.

В Мюнхен на Т2 има тераса, но е остъклена. Сам ще прецениш доколко те устройва, аз още не съм я пробвал, въпреки че минавам през Мюнхен често напоследък.
Аватар
harrier
член на екипажа

Мнениеот Nikolay » 07 Ное 2007 21:44

aviate, navigate, communicate!
Аватар
Nikolay
супер спотър

Мнениеот vihren » 08 Ное 2007 21:30

vihren
спотър

Назад към Спотърстване