Проблемът е, че и на София не винаги положението е розово. Завчера, (когато бях да снимам Ер Медитеранее-то) бях с 84 през парка и си седях горе при палетите и червената оградка и оттам наблюдавах редовните с бинокъл и чинно си записвах регистрация и модел в едно тефтерче. В джоба си имах малкото Канонче, само заради Медитерането. То си тръгна по разписание и аз понечих да сляза долу, до самата врата за по-свесна снимка. За късмет обаче, точно в този момент дойде една джипка на Секюрити отвориха портата и тръгнаха срещу мен по чакълестия път. Спряха пред мен, а самолета вече наближаваше. Реших все пак да си изпълня задачата и нащраках каквото можах от горе..(вижда се и на снимките). Таа, този от джипа започна да ме разпитва какво търся там, дали случайно не събирам информация за летището и начина му на опериране и тъй нататък. Реших, че ще е най-лесно да му покажа, че съм наясно със техните правила и щом му споменах за въпросния списък на спотърите, които официално могат да спотват на София, той веднага смекчи тона и ми пожела приятен ден. Не ми беше проблем това, обаче не ми се получиха снимките заради което ми е най-тъжно.

Поздрави и успех с морската охрана!
П.П. HORNISE, къде мога да подам информация, за да ме включат във въпросния списък, че вече 2 пъти ме проверяват и все ми казват: "Младеж, та тебе никъде те няма!"?..Че искам и аз да си стана съвсем легитимен спотър за всички институции, не само за сайта!

For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards!