Страница 1 от 1

Списък на спотъри

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2014 20:32
от марков
Извинявам се ако вече има такава тема тук, моля модераторите да преместят писаното! Там, в последно време когато ходя да спотвам минава един охранител и независимо от позицията ми пита кой съм що съм какво съм и като му кажа Стефан Марков и като си провери списъка който му седи на таблото вика, че ме няма и ме гони, а дори няма самолети( говоря различно от редовните 3-4 компании). И не се оказвам само аз, бая колеги са изпатили. Та да попитам, как, къде и кога мога да се вкарам във въпросния списък, че като дойде ония да си му кажа същото Стефан Марков и да не ме занимава повече? Щото така хем си образуваме с него нерви хем ни е гадно хем нищо ползотворно не излиза. Моля ви се, който знае къде да се обърна, че да ме направят "легален" снимач да пише, ще съм доста благодарен, а и съм сигурен, че няма да съм единствен! :) :wink:

Re: Списък на спотъри

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2014 10:03
от HORNISE
Стефане, списъкът го изготвям аз. Преди доста време си ми изпратил данни и си включен в списъка. Последната му версия е изпратена на 6 май тази година.
Утре ще се обадя на хората от сигурността, за да разбера дали всичките им служители са в течение с най-актуалния списък.

Съветът ми към хората, които са ми изпратили данни и следователно са включени в списъка е ако някой се заяде, че ги няма в него, да помолят служителя да се обади на господин Костадин Мацурев от сигурността и да поискат актуализиран списък. За съжаление липсата на комуникация между отделните звена на сигурността е често срещано явление с което нямаме много лостове да се преборим.

Re: Списък на спотъри

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2014 11:01
от марков
Мерси много Тони! При следващо ходене ще поговоря с тях за да изгладим различията и наистина да има разбирателство между нас :wink:

Re: Списък на спотъри

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2014 09:58
от HORNISE
Преди минути изпратих последната обновена версия на списъка и по телефона ме увериха, че е получен и ще бъде предоставен на всички, отговарящи за сигурността в района на летище София.

Приятно снимане. :D