Последните месеци джетфотос качват по повече снимки дневно от А.нет и в момента са почти с еднакъв брой снимки - делят ги 100-200 снимки (като четеш съобщението сигурно броят им ще е в полза на JetPhotos

). На търсачката на А.нет от доста време гордо седи надписа "Biggest aviation photo database on the 'Net" и просто в близките часове това няма да е вярно (интересно ми е дали ще го махнат

). Броя на снимките не е единственото по което ги изпреварват според мене - много по-бързо реагират на интересните снимки чакащи на опашката, както и за добавяне на а/к и летища. От друга страна форумите на А.нет са далеч "по-развити" и посещавани от тези на джефотос. Така че не мога да определя кой от двата сайта е по-добър. Това което ме накара да спра да ползвам А.нет е ужаско мудния процес на скрийнинг, глупостта с правата, а в последствие като и дизайна и функциите бяха върнати в ХХ век беше края. Няма да се отклонявам и да казвам че ми дава 100 грешки докато най-сетне ми отвори една страница със снимки.