Тази снимка не е от България. Това "BG", което е сложено незнам за какво точно е, но съм го виждал и на доста други снимки, които със сигурност не са от България.
И аз не виждам причина снимката да не е правена над България. Забелязах нещо друго, че самолът е на 30000ft, а не на FL400...не бях чувал Фоккер-а до може да издрапа толкова високо:)
Добре, да го кажа така - защо според вас снимката е правена над България? И защо просто не погледнете, че има много снимки на самолети в полет, към които пише "BG". Всички ли ще да са правени над България и ако да защо пише само "BG", а не "Bulgaria"?
В момента същата снимка е на първата страница на www.airliners.net! Пише, че е най-гледана за последните 24 часа, но не знам как като има само 9003 отваряния! Нещо нередно става тук!
Е още малко остана и ще видим как ще я лапнат..... Този път съм се заканил ако нищо не одобрят, да им давам червен картон и повече нищо няма да качвам там, ама НИЩО!
Последна промяна Airfan на 20 Мар 2005 01:03, променена общо 1 път
Точно това им харесва на www.airliners.net Стара руска машина! 90 на 100 ще я приемат. 2 от 3-те снимки които аз имам на www.airliners.net са без особено качество, но хората това намират за интересно: стара руска машина! В моя случай е стара чехска машина!
Аз се пробвах с Ан-12, който наскоро качих тук, а именно , но не я харесаха. Преди това съм пращал няколко пъти по 1-2 снимки, но все с откази. Този път смятам да им е последен, особено ако нищо не одобрят. Човек трябва да има и самоуважение.