Летище Пловдив – Разширение и модернизация

Re: Летище Пловдив – Разширение и модернизация

Мнениеот Делян » 01 Юли 2009 13:50

на Т2 трябва да се сетят да сложат нещо подобно, там поне има високи тавани.....(става дума за самолета).
ще си отива доста, бих казал....
Аватар
Делян
супер спотър

Мнениеот Big G » 01 Юли 2009 15:28

Темата: part II (Oткриването)

Всичко започна така :D

Started 1967.
Аватар
Big G
супер спотър

Мнениеот Chavdar » 01 Юли 2009 18:10

И така днес беше официалното откриване на новият терминал.Бяха работили цяла нощ за да го приведът в лъскав вид и резултатът беше на лице. Няколко снимки от официалната церемония, а също и няколко кадъра на новата самолетообслужваща техника , която домакините също бяха изкарали на показ пред терминала.

Пожелавам отук нататък на всички работещи на летище Пловдив да посрещат много самолети с новата сграда :wink:

Chavdar
супер спотър

Мнениеот IDOL » 01 Юли 2009 19:46

Благодарности на всички за добрите думи. Оказа се, че и в нашата родина могат да се случват чудеса. Знам, че ще прозвучи казионно и едва ли мога да убедя някой в обратното, ако не иска да повярва в това, но истината е, че заслугата да се случи всичко това е на един човек - кептън Андреев. Държа да го споделя, защото това е най-малкото като отплата за човека, който сбъдна мечтите ни.

Днес беше един истински празник след месеци упорит труд, а от утре отново се захващаме сериозно за работа, за да напълним това бижу с пътници целогодишно.

Звуча като политик в предизборна обстановка с тези приповдигнати думи, май, но съм сигурен, че всеки, който успя да се докосне поне малко до ентусиазма ни ще разбере емоциите ми ;) Честито на всички авиационни хора в България!
Welcome to Plovdiv International! New Terminal - New Beginning.
Аватар
IDOL
най-спотър

Мнениеот so » 01 Юли 2009 19:47

Поздравления и ура!!! На всички служители на летище Пловдив пожелавам приятни работни мигове на това невероятно съоражение, което изглежда в пъти по-добре от холандската провинциална гара!!! Искрено се надявам в най-скоро време да посрещтнете и първият си редовен пътнически полет!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
so
супер спотър

Мнениеот amcho » 01 Юли 2009 19:52

There's always a reason to fly...

Аватар
amcho
супер спотър

Мнениеот Емо » 01 Юли 2009 20:02

и от мен едно голямо "Честито!!!"

Терминалът изглежда супер! Желая много пътници и безаварийно посрещане и изпращане на полети, както и позитивна нагласа спрямо спотъри!

Поздрави
Емо
Аватар
Емо
супер спотър

Мнениеот IDOL » 01 Юли 2009 20:07

amcho, определено не бях се замислял за аватара ми тук, но си прав. И без това мотото ни в последната половин година е: Нов терминал - ново начало! М/удругото, някой не е ли забелязал тези дни подобен текст на билборд покрай естакадата за Летище София?! ;)

А Емо ми напомня за нещо друго - всички сте добре дошли. Вече имаме придобивки, с които истински се гордеем и се радваме да ги споделим и обсъдим с всеки, който се вълнува от това.
Welcome to Plovdiv International! New Terminal - New Beginning.
Аватар
IDOL
най-спотър

Мнениеот Big G » 01 Юли 2009 22:28

Чавдар отлично е скицирал обстановката днес, но аз съм "Мара подробната" :wink: Затова ще си позволя да направя един трип рипорт :D
И така - както отбелязах по-горе първи дойдоха военната музика. След тях дойдоха

Появи се и водещия на тържеството Драго Симеонов (в ляво)

Появи се и един спотър 8)

А това са домакините в очакване на официалните лица

И те дойдоха

Сред гостите беше и Пловдивския митрополит

Говори Директора на летището

Междувременно кацна нашия стар познат. Символично това може да означава, че трябва да започваме да мислим и за карго терминала :!: :?: Снимките са направени през прозореца от новата позиция на Координационния център на Летището.

И накрая - специална среща със журналистите (Сега се питам защо ли, след като освен Нова телевизия никой друг не отрази събитието)

Накрая всичко завърши така
Started 1967.
Аватар
Big G
супер спотър

Мнениеот Chavdar » 01 Юли 2009 22:44

Нямах време да обработя повече снимки и да кача, но ти си сложил даже си хванал и Ан12-ката :wink: . А спотъри имаше много не само един :D .
И аз това се чудя пред официалната трибуна имаше без прувеличения около 20 камери побили ги на стативите и не дават никой напред да мине после на прерязването на лентата пак същата работа голяма бутаница беше фотографи оператори , и както казваш накрая нищо
Chavdar
супер спотър

Мнениеот VS11 » 01 Юли 2009 23:02

Честито още веднъж на пловдивчани за новия терминал! По този повод се сещам една популярна фраза от един известен и любим филм "Поле на мечтите" - "If you build it, they will come" - така че, те - авиолиниите - не може да не дойдат след като вече го има новия терминал. :D
Аватар
VS11
супер спотър

Мнениеот ATC man » 01 Юли 2009 23:06

Ами ЧЕСТИТО :!: :!: Много самолети и малко аварий :-D :-D :-D
Изображение
Аватар
ATC man
най-спотър

Мнениеот ALBATROS » 02 Юли 2009 00:53

Искрено съжалявам че пропускам, всичко това , но се радвам от сърце за всички на летището защото това което те мечтаеха най-после се сбъдна. Честито. А на IDOL и всички около него много късмет за напред в превличането на авиокомпаний които да кацат на PDV. Дано зимата да имам късмет и в София да има мъгла и да си кацна в къщи. :partyman: :partyman: :partyman:
8 мил. души имат щастието да живеят в България!Всички други нямат това щастие,но имат всичко останало!
Аватар
ALBATROS
спотър

Мнениеот george_mnt » 02 Юли 2009 01:03

А какво стана с идеята с борчетата? Посади ли се, ако не, искам и аз да се включа по някъв начин :roll:
Аватар
george_mnt
най-спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Авиация + Авиационни новини