От 3 години и половина съм регистриран във форума, а от 4 го чета и съм почти сигурен, че има някакъв глобален заговор срещу Летище Пловдив, но така и не мога да го разгадая. Не знам кой, не знам как, не знам кога, не знам и с какво, но знам, че са ТЕ ! ТЕ не разрешават, ТЕ не позволяват, ТЕ не допускат...ТЕ...трият теми от форума. Може би са ТЕ? Но ето настана ден и вече пъзела в главата ми взе да се подрежда. Врагът се оказа двоен агент. "Почти" съм сигурен, но понякога, да не кажа доста често, от толкова недомлъвки изказвани по тази Теория на конспирацията, нищо не мога да разбера от написаните постове. По-принцип след като преди време един колега 'отвори' летище в Якоруда, за да обслужва туристите на Боровец, трудно нещо може да ме свали от коня, ама това с Те премахнаха за назидание позиционираната в началото тема от сайта направо изби рибата! Сериозно колеги, които пишете , че на Летище Пловдив се пречи, вкарайте малко фактология, понеже четейки фанатичните (понякога) мнения, се сещам само за вица за колежките от МЕИ. А и не съм Мел Гибсън да разобличавам конспиратори...
А иначе по малка част от темата.
Аз пък имам приятел , който живее в чужбина. Преди се пребираше по 2-3 пъти на година, а в последно време през Коледа!
Сега, с вашата логика и моите данни означава ли, че се очаква спад на пътникопотока на летище София с 2-3 милиона ?