Nie ot Mira-travel do posledno znaehme, che stachkata e na nazemnite slujiteli na Alitalia. I che tazi stachka shte zasegne samo ALitalia. No vuv vtornit sutrinta razbrahme ot nashi klienti, che i trafik controla stachkuva.
Koeto znacheshe, che shte se anulirat vsichki poleti do i za Italia. Samoleta na Myair ot BGY katsna v Sofia (09.50). Ot Sofia Airport ne mu razreshiha da zamine za Rome (CIA) zaradi stachkata. Inach kapitana imashe goliamo jelanie da izleti. Ne mu se sedeshe v Sofia. Nie ot Mira Travel prodavame somo bileti na Myair i davame info. No moia kolega po sobstveno jelanie zamina za letishteto za da napravi kakvoto moje. Toi beshe v postoyanen kontakt s shefovete na Myair. Koito mu kazaha che samoleta za BGY shte izleti ot Sofia v 18.00 i po kusno shte doide samolet ot VCE. Koito shte izleti za VCE v 21.00. Beshe naredeno da se kachat v samoletite na Myair za BGY i VCE horata ot poletite za CIA i BLQ koito imat jelanie da stignet do Italia. Kato predimstvo imaha maikite s detsa i vuzrasni hora. Na svichki ostanali, beshe predlojeno da letiat sus sushtite bileti niakoi ot sledvashtite dni. Tezi bileti triabvashe da se prezaveriat. Niakoi hora se obabiha v Italia i biletite im biaha prezavereni. Nie ot Mira Travel niamahme parola s koiato mojem da nepravim tova. I klientite koito iskaha vednaga da im prezaverim biletite se nalojiha da platiat. Na sledvashtiya den poluchihme tazi parola i prezaverih me biletite besplatno. Horata vuv vtornik biaha predopredeni, che chakame tazi parola i che nai-veroyatno shte ya imame v sriada. Na horata v tranzitna zalata biaha razdadeni po edin sandvich i edna napitka. Za vseki putnik po 5 EUR. Tova beshe osigureno ot nas (Mira- Travel). Po molba na Myair.