- първо АлИталия за София се води, че излита от Т1, но дефакто трябва да стигнеш до гейтове Н, които са към Т3, и така един час ходене + превозване от Т1 до Т3 с автобус - италианска му работа, накрая от Т3 - те извозват накрая на летището където на последната стоянка е последния самолет за София

- разбира се, никъде в Т1 няма знаци показващи къде са гейтове Н, питаш тук, питаш там, и накрая някой нещо ти показва - и съвсем в края на коридора на гейтове В от Т1, седи един ухилен италиано, който държи листче хартия А4, с надпис към гейтове Н и G
- слизаш в едно подземие, там минаваш паспортна проверка, и отиваш в един коридор, от който почват 2 опашки - едните чакат автобус за гейтове G, другите за гейтове H
- и когато попитахме защо няма знаци, италианците погледнаха изумително и отговориха - Не се притеснявайте, самолетите не бързат и чакат пътниците
- и в интерес на истината - всичките са с някакво закъснение и ето че и нашият самолет взе та закъсня малко или много, след като се качихме - отново малко закъснение - чакахме 1 пасажерка
- разбира се, няма как да не се развряка някой български простак, в случая простакелка, която почна да пищи, че не можело цял самолет да я чакал тая. Същата тази простачка рече, че това се случвало само с АлИталия, и тя досега с Уизз не е имала никога такива проблеми, и затова не летяла по принцип с АлИталия, и това и бил втория и последен път в живота - плямпаше на висок италиански, като пасажерът до нея, явно не издържайки истеричните й крясъци, и каза, че ще я свали от самолета, а тя рече, кой бе, ти ли ще ме свалиш, ще ме свалиш, ама в София - и той й рече, имам си гадже, няма да свалям такива като теб