Четя и се чудя да плача или да се смея. За мен даването на каквато и да е информация от държавна структура в България е престъпление. Има една опция само не си буквайте полети до и извън България за периода Декември/Януари за да не се налага да преживявате кошмари.Илияне прав си до някъде от гледната точка на пътник , но се опитай да погледнеш нещата и от друг ъгъл. С наличната техника и
управленски състав се стига до тук. Служителите които отговарят за обслужването на летателното поле в това число перон и т.н. и ВПС-та са хора които изпълняват поставените им задачи от съответните им мениджъри. Така че едвали можем да виним тях. Друг е въпросът че в Б-я опцията е само летището в София. Пловдивското уж било резерва, но съм сигурен че то е изчистено можеби чак днес. Те и да искат немогат да чистят по време на снеговалеж защото техниката е набор на прадядо ми. А бе общо взето мечтая си един ден и ние да имамме нормални летища а не селскостопански хангари като сегашните.
8 мил. души имат щастието да живеят в България!Всички други нямат това щастие,но имат всичко останало!