19 часа изкарах на Летището вчера, но снощи (бяхме 160 човека някъде, хотел отидохме около 30ина) вече ни осигуриха хотел. Днес примерно чек ин-а на ФБ дава, че ще има някакви си полети на обяд, Кол център и гишета отричат, Кол центъра от 11 часа се заричат на 100%, че самолета тази вечер ще излети (пореден опит няма да правя, така че ще го пропусна).
Та снощи, само около час и половина стояхме докато ни вкарат всички в Секюрити, накрая ни казаха да излизаме и ни раздадоха по една транзитна карта. От там 4 часа по опашки за презаверки и да си вземем багажите. На наше място вкараха Бургас - те излетяха, но са ги върнали като са пристигнали около Бургас им били казали да се връщат в София.
Тази сутрин Варненското беше затвоено до 8 часа и не даваха никакво позволение/отказ за идването ни. Но ФБ решиха да си отменят полета още в 6:30 и едната служителка на гишето каза, че нямало самолет. От тук вече, който както искал да се спасява, нищо не могат да направят. Да търсим алтернативни методи, някой ги попита да предложат нещо те и те казват, че било невъзможно заради пътната обстановка

Вечерния полет (сега, който е) първо ми казаха, че ако излети ще ме вземат ... при което само дето не и отвъртях главата и от тука пак в някакъв истеричен пристъп изпадна към г-жата на гишето, та й казах, че три дена стоя тука и не знам какво ще правят, но трябва да се кача. Самолета щял да бъде Е190, което бил малък за всички (като се има в предвид, че тази сутрин от предните полети бяхме останали само аз от първия, и от останалите може би само 20% от хората бяха там), били говорили да пуснат 737 ?!?!?! Кол центъра, както казах пък си твърдяха, че ще излети със сигурност. Варненското летище казват да не се надяваме. Чек ин-а, че ще ни пуснат извънреден полет. А Софийското летище (инфо деск-а) си плямпа, че Варненското чистило пистите, обаче не било сигурно дали ще ги изчистят ...

Вече и н епрезаверяват билети. Еми когато искаш си отиваш.
Стоя си упорито, поне да се наспя тази вечер, че не си спомням от кога не съм бил толкова смачкна, утре сутрин отивам пак да вися към 5 часа. Последно ходене до Варна ми е преди да се "евакуирам" от България и за това си натискам парцалките, а не искам да рискувам с влакове да кибича прав 15 часа и автобуси, и прочие .. Уж се каня да напиша като приключи всичко това един Трип репорт, ама се чудя, защото даже не знам от къде да почна, толкова много глупости се наслушах и нагледах (най-вече) от Летище София, ФБ и пътниците .....
За любезността и търпението на "телефонистките" на Летище Варна ... няма такова нещо ... не съм и очаквал. Евала им правя на жените!
Смешно или не .. снощи жената , която презаверяваше, като видя, че Бургас се връщат и се нареждат зад Варна (точно мен обслужваше) хвърли всичко и "Не мога повече.", та се омете за 10 ина минути да звъни на шефовете си, които не и били дигали ... абееееее