Bulgaria Air-обединените авиокомпании

Re: Bulgaria Air-обединените авиокомпании

Мнениеот tupolev144 » 13 Авг 2014 18:28

Българчета, които са били в Англия са били блокирани на летище „Хийтроу“ на връщане към България. За това разказа една от майките на децата Петя Димитрова.По думите й те се качили в самолет на компания „България еър“, когато се оказало, че има техническа повреда и на практика се оказали заложници, без да могат да слязат, съобщава БНТ.В продължение на няколко часа родителите били напълно отчаяни, защото не знаели какво се случва. „Нямаме връзка, свързваме се с централа, оттам ни препращат. Децата са на по 15 години, някои нямат пари в себе си, вече трети, четвърти час са в самолета, не са свалени от него. С тях има тийм лидер, който се опитва да ги успокои. Самият самолет е с капацитет от 190 души, всички са се панирали, някои са напуснали, но нашите деца няма как да направят това поради много фактори“, разказва Петя Димитрова. Според изпълнителния директор на „България еър“ ситуацията не е сериозна.„Действително е имало технически проблеми, в момента лети самолет на компанията, който ще ги извози, децата ще бъдат прибрани още тази вечер“, гарантира той.
http://www.blitz.bg/news/article/284730
Аватар
tupolev144
супер спотър

Мнениеот Topfly » 13 Авг 2014 18:59

Topfly
супер спотър

Мнениеот DLoad » 13 Авг 2014 19:27

Родителите са виновни,че са поверили децата си на една безхаберна и безотговорна компания, която перманентно е в някакви кризи и драми
DLoad
най-спотър

Мнениеот Topfly » 13 Авг 2014 19:40

Topfly
супер спотър

Мнениеот steven » 13 Авг 2014 20:36

steven
най-спотър

Мнениеот DLoad » 13 Авг 2014 21:43

DLoad
най-спотър

Мнениеот makler » 13 Авг 2014 23:33

Аватар
makler
супер спотър

Мнениеот DLoad » 13 Авг 2014 23:57

makler, какво значи употребеното от теб понятие "традиционна авиокомпания",че нещо не мога да вдена?Да не е някаква тъпа руска езикова заемка?Питам за обща култура,просто.
Май те усещам,че с твоя бревет правиш леки ,опипващи почвата ,подмазвачески лупинги ,с надеждата да те вземат за пилот в ЕФ Бе.Ще те разочаровам,но това категорично няма да ти се случи,въпреки пространното натегачество и имитациите на себеотверженост ,ала Павлик Морозов с които защитаваш идолите си и продажбата на разни гащури по самолетите.Връзки трябват за там,да знаеш!Дори и за БаЕ-то...........................
П. Морозов би трябвало да знаеш кой е ,въпреки,че му подражаваш твърде неподобаващо.
Нямам намерение да правя авиокомпания,като знам как се взима бревет в БГ.Ако ,пък ми се случи да направя авиокомпания ,или да оглава някоя вече направена, ще си взема пилоти с руски бревети за да съм спокоен, понеже са все асове.Така,че,шансове за теб, никакви...
П.П.И ще продавам гащи по вид всякакви ,за да е още по яко и съвременно и да не изоставам назад от утвърдените тенденции на"традиционните" превозвачи в предлагането на интимни артикули ,чрез амбулантна въздушна търговия.
Последна промяна DLoad на 14 Авг 2014 02:14, променена общо 1 път
DLoad
най-спотър

Мнениеот mitkobiker » 14 Авг 2014 00:11

Аватар
mitkobiker
супер спотър

Мнениеот randi » 14 Авг 2014 09:25

737 няма да се върне в експлоатация доколкото разбрах. Сега тези двата дето се върнаха от Сърбия кво ще ги правят не знам. Бае - то го гласят за вътрешни полети, но нали не вярвате, че няма да цъфне до Атина, Виена, Милано, Рим а защо не и Палма с 2 багажа от пълен самолет. :D
SWITCH OFF or FUCK OFF
SaVe TheIr pLaNeT
CuT yOuR eMiSsIoN

Аватар
randi
супер спотър

Мнениеот makler » 14 Авг 2014 09:49

Аватар
makler
супер спотър

Мнениеот Boeing787 » 14 Авг 2014 12:22

Dload след като толкова разбираш от авиация , защо ЛОТ , Адриа и Таром , са долу-горе във същото състояние като БГ ер?

Аз мисля , че вместо дежурно да плюеш е по-добре да предложиш някакви мерки , с които компанията ще подобри операциите си и финансовото положение ще се стабилизира?
Boeing787
спотър

Мнениеот DLoad » 14 Авг 2014 13:31

Комсомолецо makler, не каза какво означава „традиционна авиокомпания”.Вероятно е нещо,което само ти си го разбираш ,по смисъл и по съдържание.Според мен е някакав руски тъпизъм,гордо считан за принос в авиационната терминология от създателя си-тоест ти.Съветвам те да се изявяваш тук, само когато имаш какво смислено и състоятелно да кажеш,като се стремиш да избягваш битовизмите и обсесиите си. В противен случай от обилното слюнкоотделяне ,когато се заяждаш, се разнася воня на кисел руски черен хляб и развалена сельодка от консерва .Въпреки всичко, си ми забавен ,когато влизаш в образ и изпадаш в истерии по амбразурите – типично поведение на неуравновесен типаж от миманса.

Boeing787, ти си отсоро тук, а вече ме прецени ,че съм дежурен плювач.Явно следиш нещата и специално си се регистрирал,за да бъдеш деен участник.Всъщност ти вече си такъв,а аз съм поласкан от вниманието ти.Леко искам да те светна обаче,че нито ЛОТ нито Таром, нито Адриа са в положението на нещата,каквито са те тук.Причините за това са сложни и пределно ясни за онези ,които имат обективен поглед върху нещата и не мислят с дедовия си.
DLoad
най-спотър

Мнениеот concorde » 14 Авг 2014 13:45

DLoad , и ти януари беше нов тук когато започна да бълваш глупости и то само в теми , където се пише за BG Air . Аз поне не помня в някоя друга тема да си се изказвал . Така , че естествено е да си мислим , че точно ти си се регистрирал тук , за да плюеш по BG Air .
Аватар
concorde
супер спотър

Мнениеот DLoad » 14 Авг 2014 13:57

DLoad
най-спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Авиация + Авиационни новини