от niki_m » 20 Дек 2014 08:44
Код-шеъра е хубав, но докато при БългарияЕр всичко е включено в цената на билетите, то при AirBerlin това не е така, и би следвало, винаги да излиза цена на по-горен клас билети, за да може да продължиш със следващия полет, т.е. и правото на багаж, и безплатното място на борда на самолета и т.н..., макар че, доколкото знам, ако си от FlyClassic при Air Berlin, то имаш право на 1 чекиран багаж от 23 кг..., но пък трябва да си платиш за избор на място в самолета ...
Часовете са малко неудобни, за тези, които летят до Берлин, но пък за тези, които ще летят до Скандинавие и други части на Западна Европа е добре.
При всички случаи, ако има възможност да ползвам други авиокомпании, които имат по-нормални часове на излитане, ще си купя билет за друга АК, колкото и да съм лоялен, няма как да вися от 4 сутринта по летищата. Имам надеждата Суис да се задържи в БГ и да предлага интересни и добри дестинации и връзки през Цюрих.
Зле е само факта, ако трябва да се гъчкаш в летящите пейки. Дано се променят нещата.
Интересно какви цени ще предложат и без това скъпите австрийци, както и Луфтханза, които традиционно правеха тези връзки от и до България.