понеже не намерих нищо за австрийците, реших да направя нова тема, и тук да пишем новини за тях, и всякакви други неща за групата. аналогично би било гот да се направи и за другите а/к, като бритиш, луфти,ер франс...
Toni написа:Интересно....защо ми се струва, че ще предпочетат Букурещ... а при нас няма и какво да се купи + предпазна клауза...
mitkobiker написа:Toni, Аustrian са доста силни тук, а и от бая време работят тясно с България Ер. Сакатия начин по който се развива новия Балкан към момента ме кара да си мисля, че скоро тези хора ще се откажат да си играят на авиокомпания и ще продадат начинанието си с прилична печалба.
asd написа:И като добавиш и полетите на Sky Europe и България Еър и тези от Варна и Бургас и стават към 50-60![]()
![]()
полета седмично от България до Виена
Колко народ е това- по 100 пътника средно на полет (май са много) - 5 000 пътника на там и 5 000 обратно на седмица = 10 000. За цялата година 500 000
, без да се броят организираните туристи.
so написа:Austrian Airlines will resume service to Kazakhstan with a Vienna-Astana service scheduled to launch before year end.
Назад към Авиация + Авиационни новини
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта