makler написа:Аз пък още чакам Пегасус да възстановят на мен и pilot737 обещаните 18 евро от една застраховка oт 2011 г.
Но ако се върнат мисля да им ги опростя.![]()
Кaквото и да си говорим 2016 г. ще е една невероятна година за летище София с или без Пегасус:
Повече честоти на ЛОТ,Ер Сърбия и Търкиш.Нови дестинации на Wizz air и появата на Ryanair в шопско!:rock: Възстановяване на eжедневните полети на AirBerlin.
Две сравнително нови АК flydubai и Vueling се закрепиха на SOF.
Иначе ако помечтаем може освен за Пегасус да се помолим за ЧСА и КЛМ например.
amcho написа:Прав си! Забрави и новите полети на ФБ до Аликанте и Лисабон (нищо, че са само веднъж седмично). Аз пък съм убеден, че Раян ще открият повече дестинации от София и ще увеличат полетите до Станстед с още една честота. Така направиха с редица ЦИЕ градове и столици.
mistoffelees написа:Турция има подписано споразумение с ЕС по т.нар. Първи стълб на инициативата "Отворено небе", което премахва разрешителния режим за двустранни полети. Т.е., който иска, може да си лети.
Вероятно България просто не е интересна на "Пегасус" - между двете страни има интензивен автомобилен трафик, "Търкиш" летят до три пъти дневно до София за главно транзитен трафик (какъвто "Пегасус" не могат да предложат), имаха преди време и Варна. Просто няма достатъчно пазар за "Пегасус", а ако случайно се появи повече търсене, "Търкиш" лесно могат да увеличат честотите.
mitkobiker написа::-D![]()
чукнете на първите две страници от тази тема и ще видите, каква им е била случката на Pegasus в София
![]()
Зимата на 2010та са започнали редовни полети- ежедневно, след няколко месеца са ги поразредили. Към края на лятото на 2011та пуснаха и редовен полет от Измир с А319 на IZair и към началото на зимното разписание 2011та всичко е приключило.
Турците имат доста полети към другите балкански държави. Според мен при нас магистралата и географското разпределение на потенциалните/редовни пътници дърпат трафика от самолетите.
Назад към Авиация + Авиационни новини
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта