Изложба по случай деня на ВВС

Изложба по случай деня на ВВС

Мнениеот slice » 06 Окт 2006 11:44

Уважаеми авиолюбители, колеги, съмишленици

Българско Авиационно Сдружение и Клуб „Стендов Моделизъм” имат удоволствието да ви поканят на изложба по случай деня на военновъздушните сили на РБългария – 16 октомври.
На изложбата двете организации ще покажат на любителите на военната авиация 40 авиационни фотографии и над 50 мащабни модела на тема ВВС. Мероприятието ще се проведе на 14 и 15 октомври (събота и неделя) в Културно Информационния Център (КИЦ) на ВВС, който се намира на площада на авиацията (4ти километър) в гр. София.
Откриването на изложбата ще бъде в 12 ч. на 14 октомври. По време на изложбата, посетителите, ще имат възможност да закупят копия от изложените фотографии, както и ще станат свидетели на конкурс по стендов моделизъм.

За повече информация около събитието:
- за общи въпроси, организация на групови посещения, въпроси около фото-изложбата – Българско Авиационно Сдружение http://www.bgavio.org и на един от посочените адреси: harrier@abv.bg (Емил Дюлгеров – връзки с обществеността и зам. Председател на УС на БАС) и slice@bgspotters.net (Илия Максимов – председател на УС на БАС).
- За съпроси свързани с изложбата на модели – Клуб „Стендов Моделизъм” http://www.scalemodels-bg.com

ВХОД СВОБОДЕН!

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

Аватар
slice
член на екипажа
 
Мнения: 1976
Регистриран на: 12 Дек 2003 18:49
Местоположение: София

Назад към Авиация + Авиационни новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта