От изчетеното до тук ми нахлува само една дума - ОРГАНИЗАЦИЯ!
Ако няма организация, дори и да има 50 камиона с течност за деайсинг, ако ще 100 снегорина да има, ако ще 20 Водещи коли да има, пак ще е хаос....пълен хаос.....
"Властите" на Летище София просто требява да си свършат работата, по осигуряване на техниката, персонала, обучени на персонала за съответните ситуации, съгласуването на наземния персонал и дейности с Кулата и РП-та, и ОРГАНИЗАЦИЯТА на ЦЯЛОСТНИЯ процес!!!!
Не може да убеди никой, че е невъзможно да се купят радиостанции за хората от деайсинга, и гогато те решат, че приключват с даден самолет след около 5-10 мин, да съобщават на Кулата да пускат следващия поред към площадките, с което да се осигури, след почистване на полосата рано сутрин при много ниски температури, да се вдигнат или приемат макс брой самолети за прозореца от 10-15 минки, за които стана дума малко по-горе!
НЕ съм специалист в авиациата...занимавал съм се с поръчка и доставка на стоки за голяма вериага магизини. Работа ми беше да поръчам правилния брой стоки, правилното количество от тях, за съответния сезон, съобразено със съответното време за доставка. Съобразнеи с пътна обстановка в страната и чужбина...В работата ми влизаше дори чистенето на площадката за приемане на стоките, за да могат да се свалят и опишат стоките, преди да влязат в магазина и в системата данни, КОЕТО НЕ Е МОЯ РАБОТА!!! И имам представа колко е сложно или не, осигуряването на ОРГАНИЗАЦИЯ в цялостния процес....и ако искаш да си свършиш работат, че трябва да правиш и неща ,за които не си отговорен пряко или косвено. Ето защо, "Властите" на Летището, трябва да направят всичко възможно и не възможно, за да организират процесите в съответните сезони, ситуации и периоди, а не да "заравят главата в снега"!
За мравчиците на пода ми е ясна ситуациата до болка - наред с всичките глупости и мравчица съм бил, зада вървят нещата добре!
П.С.
Май пак заваля.....успех на колегите от назаемния, РВД, и на пътниците, че май ужасът се връща.....за съжаление....