Сградите в далечината какво представляват или какво са представлявали и към летището ли са, защото води път от летището до тях, а оградата минава през него?
ПП: Пътят е готов, притеснявам се как ще става прекачването между двата терминала ще има ли шътълбус?
Аз имам въпрос. Някой знае ли дали във връзка с новия терминал ще се назначава допълнителен персонал. Доколкото знам, постоянно заетите са под 70 човека, като зимата се наемат допълнително чистачки, чекин момичета, персонал за търг. обекти и т.н. Сградата на новия терминал според мен ще изисква допълнителен персонал, дори и без/със същия брой полети/ като миналите години.
На някой от входно изходните артерии на Пловдив, а и в самият град взеха да се появяват билбордове за предстоящото откриване. Иначе довършителните работи вървят, но има още работа. Логото на летището вече е поставено и от към перона.
Този терминал трябва да най-бързо построената сграда в България. Много добре изглежда. Да им е честито на пловдичани. Дано скоро видим и редовни линии до Варна и Бургас, поне през лятото.
Ужас! Какъв е този руски език на табелите?! Просто БГ и английски не са ли достатъчни... или Раян Ер смятат да пуснат нещо от летище Внуково без да знаем? (с уважение към русофилите - шегата на страна) Терминалчето е ново, модерно и региона го очаква много развитие особено след кризата - едно летище допринася много след себе си...честито предварително на Пловдив!