София-Маями

Как да летя от А до Я, с какъв самолет, с коя авиокомпания и на каква цена

София-Маями

Мнениеот Gentleman » 16 Ное 2009 15:37

Здравейте,

ако някак си се оправям с полети в Европа, то извън ЕС съм напълно неориентиран. На каква оптимална цена може да се купи билет с орентировачни дати 18.12.09 отиване и 15.01.10 връщане? Въобще какви са начините за летене до там? Може ли примерно лоу-кост билет до някъде и от там стандарт до Маями или друга подобна комбинация?

Благодаря ви предварително.
Gentleman
по-спотър

Re: София-Маями

Мнениеот harrier » 16 Ное 2009 16:45

Здравей!

На мен ми дава 1000 евро с България Ер и Иберия през Мадрид за тези дати.

На твое място бих погледнал за комбинация с полет до Ню Йорк (предлагането до там е огромно и цените са паднали ужасно много) и за отделен билет до Маями след това.

Успех с търсенето ;)
Аватар
harrier
член на екипажа

Мнениеот stenk » 16 Ное 2009 17:20

Eто кои low-cost летят до Мaями , ако може да ти е от полза :

http://www.flylowcostairlines.org/nisko ... l-mia.html

Иначе от София и аз не виждам нищо под 1000 евро :(
stenk
супер спотър

Мнениеот bulgarosf » 16 Ное 2009 22:32

Има много добри оферти от Лондон до Маями, но пък не знам дали на теб ти е удобно да тръгнеш предишния ден, така че да можеш да летиш за Маями сутринта, иначе няма евтин начин да бъдеш сутринта на 18.12 в Лондон. Обща цена ми излиза около RT 800 евро. EasyJet + Continental (London-Newark-Miami), а на връщане Air Canada (Miami-Toronto-London) и после София. Това е най-дългото, най-неудобното, но пък и най-евтиното пътуване. Ако ми попадне нещо по-добро ще го споделя. Също добър вариант през Лондон е Virgin Atlantic, имаха прекрасни цени преди около седмица за Флорида. Иначе най-удобния вариант май е този с Iberia през Мадрид.
Летете без съвест!
Аватар
bulgarosf
спотър

Назад към Полети, билети, тарифи