Направих грешка при резервация, без да изкам избрах една седмица по-ранно заминаване. При резервацията ми показаха че тарифата е на отиване е Economy Class Semi-Flexible- може да се променя преди заминаване безплатно, но връщането ми бе с тарифа Economy Class Promotional без право на смяна. Смяната на датата ми струваше 50 евро на билет, като имаше места от същата тарифа.Когато попитах мацката от call center-a защо не е безплатно ми каза че така го изкарва системата. Има ли шанс да се разправям и да искам да ми върнат парите. Как бихте ме посъветвали в бъдеще да действам в такива случаи.
ПС Резервация в сайта на Air.bg си е приключение.Изтичаха сессии тъкмо като си въведох данни и всичко от начало, после след като платих с карта през ипей, ме върна на станица с грешка от която на практика нищо не можех да направя, добре че при плащане показва кода на резервацията и аз си го записах, та можех да я проверя, което ме успокои до някъде( препоръчвам
https://www.checkmytrip.com/cmt/apf/cmt ... cmtng/home за резервации правени през амадеус)