Във flightstats.com за тези два полета на Райън on-time rating е много висок нямат фрапиращи закъснения.Единствено Вуелинг да имат някакво закъснение но те няма да попречат защото с тях съм Мадрид-Лисабон.А на обратно Лисабон-Мадрид има 7 часа престой така че закъснения не пречат там.
Бергамо е доста малко ( е по-голямо е от Терминал 1 в София де ) и ако няма закъснения всичко ще ти е ОК! Чекиран багаж ще имате ли ? Ако не става още по-бързо. Пиши накрая какви полети си избрал , но не се чуди много защото цените се менят с дни.
Багаж ще имаме два или три куфара все пак са 11 дни в Португалия. А и още не е 100% сигурно че ще се пътува.Проблема е както винаги от към финансовата му страна
Полетния ти план не се отваря при мен Аха сега е ОК. Плана ти доста ме притеснява . Всъщност София-Милано обикновено е 1час и 50 мин. Ако приемем дори че пристигнеш в 12.40 ще имаш само 20 мин. (в 13.00 чекирането за полета на RyanAir ще затвори) да се измъкнете от самолета , да минете паспортния конттрол на влизане в Италия , да си вземете куфарите от лентата и да стигнете до чек-ина за другия полет. Ако сте без багаж чекираш онлайн и си OK.