Току що попаднах на Tripsta
http://www.tripsta.ieВъпреки ирландския префикс накрая, се оказва че са регистрирани на travelplanet24 S.A.. И тези отново са гърци, нo различни от airtickets24, които пък са регистрирани под E-Travel S.A. Или конкуренция, или маркетингов трик за привличане на повече клиенти (забележете въртележката с формите на регистрации, и търговските имена на сайтовете им

)
Имат акредитирани агенти в 12 държави, сред които Украйна, Сърбия, Турция, Унгария, но в България засега няма (за разлика от airtickets24 - trip.bg)
Индексира и НТА, поне тези опериращи на територията на Европа.
При двупосочни маршрути комбинира различни авиопревозвачи, вкл. и НТА. Примерно в едната посока FB, в другата easy (за Лондон), като предупреждава, че летището на кацане е различно от това на излитане в обратна посока. Това с комбиниране на а/к го правеха и Trip.bg преди, но от известно време ми се струва, че спряха.
Включително в детайлите посочва seat distance-а в см. на самолетите на по-големите авиокомпании.
Service fee им е в рамките на нормалното - около или равна на трип.бг.
Дизайна на сайта е лек, доста сходен с този на trip.bg .
Направих няколко пробни търсения на двата сайта - дават различни резултати при откриване и комбиниране на полети за еднакъв маршрут.
Все още не съм купувал през тях, но доколкото разгледах, ми се струват надеждни.