от me4o_puhh » 07 Май 2012 11:01
Нямам проблем с хората от Пловдив нито със самия град и без това остана единствения авиационнен такъв. Нямам претенции да съм столичанин напротив. Опитах се да се пошегувам явно неуспешно, всеки може да си каже мнението за снимките. Относно самите тях, единственните две еднакви неща в тях са самолета и пилота, нито фона, нито пространственото положение на самолета, нито светлината са еднакви. Понеже "богатия" авиационен живот в страната не дава възможност за подобни снимки, съм си направил труда да подготвя подбони снимки, отделил съм не малко време, не малко средства /за мен/ и още куп "малки" подробности. Позволил съм си да кача две подобни снимки защото смятам, че фотографията въздух-въздух в България има още много да наваксва. Иначе както написах всеки има право на мнение, но най-лесното е да се стой зад монитора и да се плюе, поне това го правят значителна част от "супер-спотърите". Нищо лично към никого, изразявам си собственото мнение. Поздрави на пловдивската група, както често ви го казвам "вии сте железа майна".
Светлан Симов
po-hubavo ot bure s med sa dve bureta s med