Само няколко любителски кадъра, които оставям без коментар. Гледайте и дано ви бъдат интересни. На мероприятието имаше гъсти редици от спотъри и аз също очаквам да видя интересни снимки.
Aз бих отишъл, стига да се намери местенце за мен в някоя кола Тази сутрин имах ходене до Терминал1 и го зърнах паркиран, но ми се ще при излитането довечера да съм кацнал нейде по оградата
Момчета - някои да има информация дали утре до към обяд - ще се пръска с нещо летящо в южна България ? И също така - освен хеликоптери - използва ли се Ан 2 за пръскане в югозападна България ? (Петрич, Кулата, Благоевград и т.н.)
The Fulcrum Occupation! Граждани! Летете със самолетите на Аерофлот! Побързайте - останаха съвсем малко!
Някъде през уикенда ми се отвори път към североизточните райони на София и реших да мина да видя "стандартното" спотърско място, та бетонната шахта не е ли малко далеч за снимане на кацащи, ако активна е 09? Освен това тая карираната сграда не пречи ли пък при снимане на излитащите - поне докато стоях да огледам излетя един 735 и отлепи точно зад нея. Освен това маранята беше ужасна и на практика кацащ самолет не можеше да се снима (макар с 300 мм обектив да се хваща що-годе добре при излизане към рульожката). Или просто човек трябва да иде там при активна 27 и добро време?