от alex_2 » 25 Май 2019 18:53
Може би ако между Варна и Бургас не беше толкова малко разстоянието, щяха да са по-различни нещата. За държава и икономика с нашите размери, може би две международни летища в двата края на страната, които да работят целогодишно, са максимумът, знам ли.
Но мен ме е яд, че България Ер не поддържат вътрешната линия до София и през зимата - не вярвам да е изцяло губеща, със сигурност ако има поне 2-3 полета в рамките на работната седмица, ще се ползва поне от бизнес пътници. Каквито и магистрали да има, особено като падне снегът и човек бърза, не всеки е ОК с варианта да шофира до там. Не знам дали са го мислили от националния превозвач, тоест дали са се убедили, че е нерантабилно (дори ако се комбинира с някой от полетите до Варна, които и зимата на ден са поне 3) или просто е поредният им "гениален" ход..
А като цяло жалко е и че извън София България Ер реално нямат присъствие (като изключим полетите до Варна). До Варна целогодишно летят и Austrian, и Turkish, има вече и доста полети на Wizz AIr, така че там хората имат алтернативи, но от ситуацията в Бургас България Ер биха могли да се възползват, защото изобщо не вярвам на всеки в региона да му е много удобно да взима полет от Варна.