Адаш, а каква е рецептата при снимане през стъкло ? Освен че трябва да се гледа да е добре измито , какво друго е важно? Дай някакви препоръки.
Ето например една снимка, която (по всяка вероятност ) е правена през стъкло, но няма нито черти, нито отблясъци и т.н.
http://www.airliners.net/open.file/568399/M/ Какъв е ключа към успеха ?
Освен стъклото да е чисто да имаш добър ауто-фокус. Например новия ми апарат при натискане на спусъка наполувина(тоест той така фокусира) първия път може да ти фокусира стъклото пред теб, обаче при повторно натискане фокусира, това, което е зад стъклото.
И за мен би било интересно да видя каква снимка са ти върнали и да чуя адаша какво ще каже по въпроса. harrier, защо не качиш снимката на бгспотерс и да дадеш линк тук за да я видим.
Адаш, вижда се (вече) и без парола Хайде кажи си тежката дума сега. Това което аз бих отбелязал е, че на преден план има прекалено много хора (не че е лесно да снимаш самолет на ILA без да има и хора на снимката, ама те някак си тук много се "натрапват"). Дали това са имали предвид и хората от planepictures ?
Освен това ми изглежда и малко тъмна