bobo, споделям ентусиазма ти, но:
# Дакар е междинна спирка за 767 към следващите нови дестинации на Делта в Африка... чисто и просто (няма смисал пак да правят междинни кацания в Лагос, където сега спират на път за Йоханесбург). Този пазар сам по себе си едва ли е важен, за който и да е било американски превозвач, макар че повечето предшественици на милионното чернокожо население на САЩ са минали през Дакар... оковани във вериги,
# Малага и Барселона са изходни пунктове за средиземноморските круизи, които годишно привличат огромно количество охранени американски туристи предимно от третата възраст
........и към един предишен твой пост:
# United Airlines не е член на Sky Team, а на Star Alliance,
# ти от Мюнхен можеш да хванеш директен полет до САЩ и там да се прекачиш, докато с тръгване от София задължително имаш едно прекачване в Амстердам, Франкфурт, Лондон и т.н. ... а от всеки от тези градове има директни полети до поне 10-15 по-големи американски града и то на съвсем прилични цени. Уверявам те, че ного пътници биха предпочели маршрута София- Амстердам-Атланта пред София-JFK-Атланта, дори и при малко по-висока цена на първия.[/quote]
Thanksa za uto4nenieto. United estestveno 4e e v Star Alliance, lapsus ili tam kakto se kazva za pisaneto. Za drugoto ne sum mnogo suglasen. Da, za kruizite si prav. Az sum pisal kakvo li ne za tezi kruizi, no ti garantiram 4e ot Malaga trugvat nai-bednite korabi i hora. Ako iska6 da vidi6 bogatite kruizi, koito se pulnjat i ot amerikantzite, koito si kupuvat i bileti za Delta, otidi do Nizza, do kudeto Delta ve4e ima poleti! Malaga prosto ne gi vijdam! Spored men se optitvat da razrabotvat pazari i da go napravjat kato destinatzija i za amerikantzite, no tova njama da go bude v sledvastite tri-4etiri godini. Sustoto e i polojenieto s Dakar. Mnogo kompanii se izduniha s Dakar. Ne znam kak si go predstavja6 s tova zarejdane, pri polojenie 4e toku-sto 4etoh statija, v kojato Delta se hvali 4e ste e purvata amerikanska kompanija s direktni poleti kum tezi afrikanski destinatzii.
I posledno, povjarvai mi Sof-JFK ste e mnogo pe4eliv6a destinatzija. Az ne razpolagam s prou4vanija na pazara i ne znam kakvo biha predpo4eli putnitzite, koito tzitira6. I ne znam to4no za kogo govori6, no az li4no bih dal 550evro za da letja ot SOF-JFK-ATL s Delta, otkolkoto SOF-AMS-ATL za 880 evro. $estno da ti kaja ste si izvadja vednuj kufarite, no njama da gi dam tija 330 evro za nisto!!!