Тамета наистина се превърна в безсмислена говорилня. Глупавото е, че точно хората от летището първи трябваше да се надигнат и да кажат:
- чистихме много, ама можеше още
- имаме техника, ама искаме още и то нова
- искаме по-хубави химикали
- искаме по-голям щат защото в такива моменти хората не стигат, а работа ставе все повече
и т.н.
Повечето тук подскочихме срещу вашите празноглави шефове, които най-нагло лъжат и замазват. За съжаление работещите на летището възприеха това като личен упрек и типично за държавните служители скочиха на нож.
Имах възможността за малко да наблюдавам как работите на 4-ти....мъчно ми стана за момчето, което стоеше на открито във вишката и поливаше с течност самолетите. Тъпо ми стана и за шофьора на единия Беларус, който след всяко разтоварване трябваше нещо да ровичка по двигателя на допотопното съветско возило за да може да направи още един курс със сняг. Не казвам, че тези хора не са работи всеотдайно, напротив. Но нещо не е наред, нали? Те са работили като гламави, но това не е ефективна работа. И мисля, че точно там е проблемът.
Вместо да скачете срещу хората, които обсъждат създалата се ситуация, използвайте повода за да си поискате по-добри условия за труд, нова техника, нова оганизационна схема и т.н. Всички ние, които стоим пред оградата, се ядосваме защото виждаме, че нещо на нашето летище не е в ред.
Знам какъв змиярник е това държавано предприятие и как се "постъпва" на работа там...това обаче отказвам да коментирам тук.