Между другото, за пресмятане на разстоянията, аз използвам това: http://gc.kls2.com/ Незнам в симулацията на какво се базират техните изчисления, но съвпадат с +/-5км по мои наблюдения.
Някой освен мен забелязва ли, едни такива леки и на пръв поглед безпричинни колебания в репутацията? В един момент е 100%, после хоп на 99,2%, след това пак на 100%.
Аз вчера, след като си пуснах всики полети и смених машината по един маршрут, продадох излишната машина и ми падна репутацията от 100 на 96,7% Вече превозих 105000 пътника.
Аз за сега летя с 1 757-200 Sofia - Yakutsk , 1 A321 Sofia - Hyderabad,India , 2 ERJ 190-100LR единия лети до Astana а другия до Omsk и 1 ERJ 190-200LR летящ до Yekaterinburg.Забелязах , че ако си задал hub то demand - а се определя от него а не от другите дестинации.Сега съм на път да си взема B787 - 8.
SWITCH OFF or FUCK OFF SaVe TheIr pLaNeT CuT yOuR eMiSsIoN
Преди няколко дни оправиха "Route Analysis", така, че има достатъчно точна информация за всяка дестинация (приходи, разходи, печалби, средно пътници и прочие).
Ами то го пишеше някъде, че поради различни метереологични и други причини полетите отнемат различно време. На полет от 16 часа съм имал разлики до 3 часа на един и същ полет.