Охохо много , много интерестно наистина , далеч съм за да разбера нещо по подробно. Направо ще падна . Който има някаква инфо нека веднага съобщи , може би ще го правят на музей ?! ??
Наскоро отново беше споменато от изпълнителния директор на ЛТСФ, че мощностите ще се разширяват, някой има ли информация накъде може да се строят нови хангари от компанията? Или въобще това ли им са плановете.
ПП: Горното, относно ремонти на широкофюзелажни самолети ми се струва доста невероятно, но пък има време до 2012
Правилно, не се бях сетил, освен това са идентични, правени са по един и същи проект, но това ще доведе до логистични и управленчески трудности поради разстоянието, а ще стане LTVN.
[quoteНаскоро отново беше споменато от изпълнителния директор на ЛТСФ, че мощностите ще се разширяват, някой има ли информация накъде може да се строят нови хангари от компанията? Или въобще това ли им са планове БГ ер им дава тяхната площ , ще е между 1 и 3 хагар , сегашните постройки се бутат , вече минаха хората с рулетките, ще се открият още 2 линии
Площадката за тестване на двигатели е с размери достатъчни да хване 767, дори май това е максимума, явно това ще е и на новите хангари. Преди време Луфтханза разшири дейността си в Будапеща с още два хангара и сега са 4, само за А320/В737, но там вече бяха построени, тук ще видим тепърва.